Måndag 17/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång och skön måndag. Arbetar du så har inte tempot återgått till det normala ännu och du får möjlighet att testa lita nya idéer som du inte haft tid att prova innan. Undvik skvaller.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen är full av goda råd och trevliga människor. Det verkar som alla som du möter vill hjälpa dig oavsett du behöver det eller inte.  Du känner dig glatt överraskad över din omgivningas omtänksamhet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tveksamhet kan få dig att förlora något som du tycker om. Du måste vara beredd på att göra uppoffringar för att nå dina mål. Först när du är villig att ge något av dig själv kan du lyckas.

 

Kräftan 21/6-22/7

Om du undrar vad din kollega har i kikaren så blir du besviken. Trots att han har uppträtt så hemlighetsfullt den senaste tiden så planerar han inget särskilt. Han vill bara väcka din uppmärksamhet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen stöter du på problem, särskilt om du jobbar. Det verkar som det finns en ganska omfattande konflikt på din arbetsplats och nu riskerar du att bli indragen i den fast du inte vill.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din stolthet gör dig till ett lätt offer för någon som vill dig illa. Du är lätt att förutsäga just nu och det kan ställa till det för dig. Försök att vara lite ödmjuk och låt någon annan skina för en gångs skull.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu funderar du mycket. Det verkar som du står inför ett vägval men inte kan bestämma dig åt vilket håll du ska gå. Den här typen av beslut måste få ta tid. Det är ingen idé att stressa.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin är avgörande på många sätt idag. Dels verkar din privata ekonomi bekymra dig och dels verkar du fatta beslut rörande pengar på ditt arbete. Kvällen ser lugn och behaglig ut.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag försöker du att inte stressa. Du vet att stress har en negativ inverkan på dig och att du troligtvis kommer att fel bara för att du inte kontrollerar det du gör. En vän har bekymmer och kontaktar dig för att få råd.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt trött. Du har slitit hårt den senaste tiden och nu vet du inte hur du ska orka med någon fritid alls. Försök att hitta en bättre balans mellan arbete och fritid så att du inte sliter ut dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inte särskilt motiverad. Helst skulle du vilja rymma både från arbetet och från ditt privatliv, men din lojalitet tvingar dig att vara kvar. Oroa dig inte, det är en övergående period.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn men trevlig. Det verkar som du har någon eller några aktiviteter inbokade, men inget jobbigt. Du umgås mycket med dina vänner och försöker att inte stressa mer än nödvändigt.

 

 

 

 

Annons