Tisdag 18/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

 

Väduren 21/3-19/4

Du tar en dag i taget just nu. För dig är det svårt att planera långt i förväg eftersom det finns för många lösa trådar i ditt liv. Du satsar på nuet istället och hoppas på att morgondagen blir bra.

 

Oxen 20/4-20/5

En kollega har saknat dig under din frånvaro och hon/han kan bli nästan obehagligt närgången den närmaste tiden. Det behöver inte vara ett romantiskt intresse, det kan röra sig om en kollega som tycker ovanligt bra om dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hålla mun idag, även om du borde. Merkurius i en dålig position gör att du sladdrar utan omdöme. Dagen är som gjord för missförstånd. Undvik att diskutera med personer i chefsposition.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu känner du dig tveksam till en relation som du har. Det kan vara en vänskap eller en partner. Ni har hållit ihop länge, men nu tycker du att det inte finns så mycket gemsamt mellan er längre.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att vara riktigt snäll mot någon som förtjänar lite extra omtanke och värme. Det är inte någon av dina nära vänner så du får anstränga dig extra mycket för att nå fram.

 

Jungfru 23/8-22/9

En komplimang får dig på gott humör. Det var länge sedan som du mådde så bra. Hela sommaren har varit en känslomässig berg och dalbana, men nu lugnar det emotionella kaoset ner sig.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du chansen att visa vad du går för. Du får en svår uppgift som du klarar bra, men som du kunde göra ännu bättre. Fundera hur du ska kunna effektivisera ditt arbete ännu mer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det råder oro på din arbetsplats. Det verkar som viss neddragningar påverkar dig direkt eller indirekt. Du har svår att sova på kvällen eftersom du oroar dig mycket för jobbet. Prata med någon du litar på.

 

Skytten 22/11-21/12

I ditt liv råder det ordnat kaos just nu. Du har svårt att planera för långa in i framtiden, men det å andra sidan passar dig bra eftersom du är rätt så impulsiv av dig. Du trivs med snabba beslut.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön tisdag. Äntligen har du chansen att vila lite. Unna dig en tidig kväll tillsammans med en bra bok. Du behöver fly verkligheten lite. Gillar du inte att läsa kan du se en romantisk komedi istället.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en intressant och intensiv dag framför dig. Det verkar som du tillbringar en hel del tid för dig själv och det passa dig utmärkt eftersom du får chansen att fundera lite.  Någon du tycker om tar kontakt med dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Oroa dig inte för mycket över din hälsa. Om du grubblar över alla sjukdomar du kan tänkas ha kommer du att bli sjuk med all säkerhet. Tänk på uttrycket att inga nyheter är goda nyheter.

 

 

Annons