Onsdag 19/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Mitten på arbetsveckan blir en bra paus där du får tid att fundera lite. Du hinner planera för de kommande dagarna och du hinner knyta ihop alla lösa trådar från de projekt du startat tidigare i veckan.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag får du testa gränserna för din fantasi. Du tycker att det är roligt att hitta på nya saker för det utmanar ditt kreativa tänkande. Just nu så har du en positiv energi i ditt horoskop som gör att du lyckas.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du inte vara allt för aggressiv om du har med affärer att göra. Du riskerar att förlora något som du verkligen vill ha om du går ut för hårt. En mjukare och mer lyhörd attityd passar bättre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska stressig dag, särskilt på morgonen. Du hinner inte med det du planerat och det får hela dagen att halka efter. Var försiktig med påståenden som du inte kan backa upp med fakta.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det verkar som din dag kretsar kring ditt arbete. Du går in för ditt jobb helt och fullt och det gör att du är på gränsen till utmattad när du kommer hem. Ha inte så höga krav på dig själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du en nyhet som du väntat på. Du blir glad och det ger dig energi att ta tag i en mängd mindre roliga arbetsuppgifter som du skjutit framför dig. Du är ovanligt produktiv.

 

Vågen 23/9-22/10

Var rädd om dig och utsätt dig inte för onödiga smittrisker idag. Det finns en indikation i ditt horoskop som visar på nedsatt immunförsvar. Om du bara är förnuftig så kommer du klara dig bra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen får du lust att vara lite mer kreativ än vanligt. Tyvärr uppskattar inte din chef dina idéer och det gör dig besviken. Försök att hitta en bättre balans mellan det kreativa och det praktiska.

 

Skytten 22/11-21/12

Inse att det flesta beslut som tas på ditt arbete just nu är baserat på pengar. Hur du än försöker kommer du aldrig undan att det du gör måste generera någon form av vinst för att det ska vara värt att satsa på.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del negativa tankar just nu och det påverkar ditt humör. Försök att inte låta oron för framtiden blir för stor. Saker och tinga har en tendens att lösa sig till det bästa så småningom.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen får du chansen att påverka en ganska hög chef. Det här är en chans att visa hur snabbtänkt, intelligent och drivande du kan vara när du vill. Plocka fram dina goda egenskaper.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen har du chansen att vara mer aktiv än tidigare i veckan. Du tycker att det är roligt med omväxling och din positiva inställning får dina kollegor att må bra. Chansa inte när det gäller dina känslor.

 

 

Annons