Fredag 21/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att våga göra mer än du blivit tillsagd att göra. Egna initiativ uppskattas om de är genomtänkta och väl genomförda. En komplimang får dig ur balans, du blir generad och glad samtidigt.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir härlig. Du är på riktigt festhumör och timmarna flyger iväg. Din utveckling den senaste tiden är mycket omfattande och det får en av dina chefer reda på. Räkna med ett frestande erbjudande.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig ovanligt kluven. Du har svårt att bestämma dig och ju fler goda råd du får ju svårare är det att välja. Om du har möjlighet bör du fly ut i skogen att par timmar för att få vara ifred och tänka.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen påverkar dig starkt och det gör dig mer känslig för dina medmänniskor sinnesstämning. Du inser att det är något som inte stämmer med en kollega, hon uppför sig inte som hon brukar göra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det finn kemi mellan dig och en vän/kollega. Är du singel så upplever du den här spänningen mellan er som kittlande och rolig. Har du ett förhållande kan den här attraktionen ställa till problem för dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Tack vare en påverkan från både Venus och Månen så har din förmåga att känna empati och att lyssna på andra ökat under en kortare period. Utnyttja din nya talang i ditt arbete, du kommer att bli överraskad.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen inser du att någon har pratat illa om dig och det sårar dig väldigt mycket eftersom du litade på den här personen. Under en konfrontation får du reda på mycket som du inte visste innan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Arbetar du hårt idag kommer du har igen det senare i veckan. Kvällen blir social och trevlig. Du njuter av att umgås med dina vänner. En överraskning väntar i form av en nyhet från en bekant.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir bra. Du har roligt oavsett om du fortfarande är ledig eller om du jobbar. Arbetar du så finns det dessutom en stor chans att du lyckas n sluta ett förmånligt avtal som kan betala sig längre fram.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte så arg på din vän. Han/hon menade inget illa med sin kommentar, det blev bara lite fel.  Fredagskvällen har potential att bli riktigt romantisk om du bara bjuder till lite. Visa att du bryr dig om din vän.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen hinner du inte med så mycket som du tänkt dig. Det gör dig besviken. Inse att du inte riktigt lever upp till ditt normala arbetstempo ännu. Det tar tid att komma igång efter sommaren.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir väldigt trist och det bror på att något du sett fram emot har ställts in. Deppa inte, det kommer fler tillfällen längre fram. En person som du verkligen gillar tar kontakt med dig och vill träffa dig snart.

 

 

Annons