Lördag 22/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Det har varit ansträngande att komma tillbaka in i alla arbetsrutiner så du förtjänar att vila upp dig lite. Unna dig en sovmorgon.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att våga gå över gränsen. Du är rätt så traditionell av dig så du brukar hålla dig inom ramarna för det passande, men nu är det bra om du vågar lite mer. Tänj på reglerna.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att få människor i din omgivning att trivas, i alla fall när du själv är på gott humör. En vän som du inte sett på länge hör av sig och vill träffa dig. Han/hon har en nyhet att berätta.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din förmåga att känna in dina vänners humör är stark just nu. Månen hjälper dig att bli mer intuitiv och ibland kan det vara en börda snarare än en tillgång. Gör det bästa av din gåva, men undvik att bli utnyttjad.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt humör är på topp och det verkar ligga en sexuell spänning i ditt tecken idag. Är du singel så har du goda möjligheter att träffa en spännande person, speciellt om du går på fest eller går ut med dina vänner ikväll.

 

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen blir en paus i vardagen. Du tillbringar en stor del av dagen utomhus och det ger dig massor av energi. Det finns en hel del som bekymrar dig på jobbet så det är bra att du tar en paus från alla negativa tankar.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir en riktig familjedag. Dum umgås med dina närstående under trevliga och avslappnade former. En av dina vänner har problem med en efterhängsen beundrare och nu vill hon ha hjälp att komma undan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag unnar du dig en riktigt skön och slö dag. Du struntar i alla måsten, särskilt de som har med städning att göra. Eftermiddagen verkar bli mer social, du umgås med dina vänner och har trevligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Hämnd är inte den rätta vägen för dig att gå just nu. Försök att vända andra kinden till även om det är svårt. Det är genom att visa dig stark och ödmjuk som du växer som person.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Om du har ett barn i din närhet så handlar den här dagen mycket om henne/honom. Du tycker det är roligt att umgås med yngre eftersom deras inställning till livet är så avslappnad. Det får dig att glömma dina egna bekymmer.

 

Vattumannen 20/1-18/2

När du är ledig försöker du göra så mycket av dagen som möjligt. Du vill gärna ta en vända i skogen, hänga med vännerna och hinna med lite husliga sysslor. Se till att du inte kör slut på dig själv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du rätt så aggressiv och det beror på Mars position. Du har svårt att behärska dina känslor och du kan lätta fara ut mot personer som inte gjort dig något. Det blir en lång lördag för din del.

 

 

 

Annons