Söndag 23/8

14 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar bra. Du känner dig på gott humör och du har en massa planer för just den här söndagen. Tyvärr blir det inte som du förväntat dig, men slutet på dagen blir lyckad och du känner dig nöjd.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen har alltid vari en vilodag för din del. Du gillar att ta det lugnt och njuta av dina vänner och din familj. Det verkar som du ägnar dig åt mat på ett eller annat sätt idag. Kanske fyller du på dina lunchlådor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du minsann svar på tal. Oavsett vilka argument din partner har så möter du dem med iskall logik och svidande motargument. Du är lysande när det gäller teori, men frågan är hur du klarar av det praktiska.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag unnar du dig något extra. Det kan vara en shoppingrunda på stan, ett lyxigt bad eller något annat du längtat efter. För dig är det viktigt med egen tid. Det får dig på gott humör igen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Även den här dagen är full av sexuella undertoner. Du har Venus i en ovaligt gynnsam position, i alla fall för älskande. Bli inte förvånad om du får flirtiga kommentarer från främlingar idag. Det är din karisma som gör dig oemotståndlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen får du chansen att avsluta en ett hemmaprojekt som halkat efter. För dig är det skönt att äntligen få ordning. En bekant till familjen har ett förslag beträffande en helg i oktober.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ovanligt lugn. Du känner dig nästan uttråkad eftersom du är så van att ha mycket att göra. Tillåt dig ta en paus utan dåligt samvete. Ibland är tråkigt bra. Du får chansen att varva ned och ladda batterierna.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det verkar finnas en hel del intriger omkring dig. Det är som ditt tecken drar till alla former av ränkspel. Själv kan du inte förstå varför dina vänner verkar ha så svårt att komma överrens.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir aktiv. Du arbetar på ett eller annat sätt. Timmarna flyger iväg och du undrar vad som hände med den här söndagen. Kvällen ser ut att bli lugnare. Det blir en tidig kväll för din del.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ekonomin spelar en avgörande del i de beslut som du fattar idag. Du har svårt att acceptera att du måste tacka nej till roliga aktiviteter för att du inte har råd. Du känner dig irriterad över att behöva snåla.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra om du bara undviker att reta upp dig på din familj. Just nu har du en rätt så energikrävande influens över ditt tecken som gör att du har svårt att hantera alla former av problem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ser lugn ut. Du umgås med dina vänner och du mår bra när du kan fly jobbet ett tag. Lite skvaller förgyller den här dagen. En av dina vänner är ovanligt insatt i en riktigt smaskig historia.

 

 

 

Annons