Tillbaka till verkligheten

16 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter en långa skön semester på fem veckor så ska jag tillbaka till jobbet på tisdag. Utanför har det blåst upp en höststorm och jag börjar inse att sommaren snart är över. Visst är det tråkigt att behöva titta på en klocka igen, kliva upp tidigt på morgonen och inte kunna ta dagen som den kommer. Samtidigt så är det bra med fasta rutiner, i alla falla för mig själv och för min lilla Stenbocks dotter. Även om hon älskar att vara ledig så är det som om sommarlovet har kört slut på henne snarare än gjort henne utvilad. Hon är matt och orkar inte göra någonting.

Det är lite så för mig också, man försöker pressa ut det mesta möjliga av de få veckor man är ledig på sommaren att man knappt hinner med det viktigaste, nämligen vila upp sig.

Känner ni igen situationen? Det blir nästan som en befrielse när man börjar jobba igen och slipper att hela tiden aktivera sig själv. Någon annan bestämmer vad man ska göra och när man ska göra vad. Ibland är det skönt att slippa tänka.

Sen ett litet råd, passa på att samla solenergi nu under sista delen av augusti och hela september. Det kommer att bli en lång vinter så vi behöver ladda batterierna ordentligt.

😉

Felicia

Annons