Det Sjätte huset

16 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När man tolkar ett horoskop så tar man ofta hänsyn till många olika aspekter och därför kan det vara svårt att svara på en specifik fråga utan att ha alla fakta till hand. Nu fick jag en undran över Solen i det sjätte huset.

Sjätte huset styrs av Jungfrun/Merkurius och råder över vår hälsa och vårt välbefinnande. Individer med Solen i det här huset kan lätt bli väldigt intresserade av sina krämpor och rikta in sig mycket på god fysik och en sund diet. Står dessutom Solen i opposition till Asc så blir hälsoaspekten ännu mer uttalad. Jungfruns pliktmedvetenhet och jordtecknens besatthet av rutiner kommer fram när man har Solen i den här placeringen. Du har lätt att fastna i gamla hjulspår eller tvärtom om du är född i vatten eller lufttecken. Då kan du ha svårt för alla former av restriktioner och begränsningar. Har du Merkurius i samma hus så ökar din intellektuella talang och din förmåga att kommunicera med andra. Du har talang för det skrivna ordet och kan med fördel söka arbete som har med det området att göra.

Annons

När det gäller det bekymrade Fisken har jag svårt att ge ett bra råd. Ni är båda födda rätt så tidigt i era tecken (särskilt Lejonet)vilket gör att ni påverkas av två tecken. Kräfta och Fisk fungerar utmärkt som kombination, men har du mycket Vattuman i dig kan det uppstå problem. Vattumannen tenderar att ta avstånd i ett förhållande som blir för hett, medan både Lejon och Kräftan vill ha passion. Det är viktigt att kommunikationen fungerar i en sån här relation, annars kommer ni att missförstå varandras avsikter och såra varandra utan att mena det.

🙂

Felicia

Annons