Höstdeppig

18 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu på hösten blir många lite nedstämda. “Sommarlovet” är över och nu väntar ett helt år innan nästa långa ledighet. För mig känns alltid hösten som en början. Det pirrar lite extra i magen när man ska återvända till jobbet efter en längre frånvaro. Jag har som princip att inte ha någon som helst kontakt med mitt arbete när jag är långledig, så jag vet inte ens om jobbet finns kvar:-)

Trots att jag är ett inbitet vårbarn så älskar jag de mustiga färgerna om hösten, äntligen får man en chans att krypa upp i sängen med levande ljus, en kopp gott te framför en lång kärleksfilm utan att behöva ha dåligt samvete över orensade rabatter eller spontana grillpartyn.

För Kräftan och Tvillingarna som inte såg fram mot hösten kan jag säga att den blir spännande. Tvillingen satsar mycket på sitt eget välbefinnande och tar steget ut i de mer sociala kretsarna under hösten. Arbete är utmanade och privatlivet roligt så njut medan du kan. Fram emot jul blir det tuffare på jobbet. Kräftan får vänta till senvintern innan en romans dyker upp, men det finns både en och två chanser till en liten flirt där emellan så ge inte upp. Mycket av din energi går till ditt arbete som verkar bjuda på många möjligheter till utveckling.

Och till sist Lejon och Stenbock kan fungera, men det behövs en del arbete. Lejonets naturliga livsaptit får stå tillbaka en aning om han/hon ska hålla jämn steg med det mer sävliga Stenbocken. Du får trygghet med en Stenbock, men måste ge upp lite av äventyren för att få harmoni med ett jordtecken.Attraktionen finns där helt klart, men den krävs ett engagemang från båda håll om det ska fungera.

🙂

Felicia

Annons