Snuva och rinnande ögon

20 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Trots att vädret fortfarande är varmt så vet jag att det är höst. Tempo ökar på jobbet, barnen börjar skola och dagis igen och framförallt är hostande och snörvlandet på pendeltåget som är en klar ledtråd. Finns något tillfälle som man blir så sjuk som när man kommer tillbaka från en lång ledighet och pressas samman i trånga lokaler tillsammans med andra människor?

Jag har inte varit tillbaka mer än en dag på jobbet innan min dotter blev sjuk och nu sitter jag här med ett litet nystan av feberhett lidande. Det gör ont i hjärtat att se någon så liten ha så mycket ont. Apropå hjärtan så fick jag några hjärtefrågor av våra läsare.

Som jag har skrivit tidigare så påverkas man ofta av det närliggande horoskopet när man är född tidigt i tecknet.

Som Oxen som är född den 22/4, du har en klar påverkan från Väduren men har fortfarande en hel del Oxe i dig. Nu har du ett förhållande med en Skytt och undrar hur det ska funka. Det beror på hur mycket Skytt din partner är och hur mycket Vädur du har i dig. Vädur/Skytt  är en utmärkt kombination men Oxe/Skytt är en katastrof. Är han påverkad av Skorpionen så kan det tala till er fördel, både Vädur/Skorpion och Oxe/Skorpion kan fungera med lite arbete.

När det gäller den tidiga Kräftan som har en förhållande med en Tvilling så kan jag säga att det troligtvis kommer att fungera bra. Både Kräfta/Tvilling och Tvilling/Tvilling är okej kombinationer men även här måste ni jobba på att er relation ska bli stark. Tvillingen kan upplevas som lite kylig och inte lika känslosam som Kräftan. Kräftan måste lära sig att leva utan ständiga ömhetsbetygelser och det kan ta emot.

🙂

Felicia

Annons