Astrologi och SMHI

21 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Ibland funderar jag på om astrologi inte är mer pålitligt än metrologer. Med risk för att göra många vädervänner sura så kan jag säga att mina horoskop verkar stämma bättre än vädergubbarnas (och gummornas) förutsägelser. Idag skulle det var högsommarvärme minst 25 grader och soligt. Istället blev jag dygnsur på väg från jobbet och mina blommor dör i trädgården för att det har varit frost (ni läste rätt FROST).

När det gäller växthuseffekten så kan jag bara säga att den missade Sverige i sommar, om jag kan räkna till fyra soliga, varma och vindfria dagar den här sommaren så är jag glad. Håller ni med mig eller är det så att jag har ett personligt ovädersmoln som följer med mig vart jag än går.

När det gäller mina läsare kan till i alla fall säga att ni är betydligt mer pålitliga än vädret så nu ska jag passa på att svara på ett par frågor.

Skytten går en intressant höst till mötes när det gäller arbete. September och oktober blir ovanligt stressig och krävande. Men det arbete du lägger ned under de månaderna kommer du att ha igen längre fram. Tveka inte att testa din gränser. Du har en kreativ ådra som kan hjälpa dig att utvecklas i jobbet.

Tvillingen och Stenbocken är en ovanlig kombination eftersom de är så olika. Min gissning är att du är född tidigt i tecknet och har en hel del Oxe i dig, eller så har du jord i din asc. Tvillingarna satsar mycket på sig själva i år, både i sina förhållande och på sitt arbete. Räkna med en hel del utmaning på jobbet, du kommer att få ge järnet, men du kommer att ha kul

🙂

Felicia

 

Annons