Måndag 24/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har inget val idag, du måste uppfylla ett löfte som du gett till en viss person. Om du inte gör det kommer du att såra din vän och det kan leda till en konflikt mellan er. Prioritera din vän.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du svårt att komma överens med en person i ledarposition. Det kan bero på att den här personen agerar irrationellt och det irriterar dig. Du vill att dina chefer ska vara bättre än du.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ekonomin tvingar dig att fatta vissa tuffa beslut idag och det gör att du får tänka om beträffande en resa som du planerat.  Visst är det trist, men samtidigt så kommer du vinna något på din uppoffring.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir stressig och du känner att du inte räcker till. Ditt största problem just nu är att du vill så mycket, men att du inte klarar av att leva upp till dina egna krav. Du måste vara mer realistisk.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra. Du flirtar lite med en arbetskompis. Egentligen menar du inget med det, men du tycker det är roligt att känna spänningen mellan er två. Det livar upp vardagen en smula.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag satsar du på att vara först på plats. Du gillar att ha övertaget när det kommer till en konfrontation och ett sätt att få grepp om situationen är att alltid vara i tid och väl förberedd.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen upptäcker du ett misstag som du gjort. Det blir besvärligt att reda ut på egen hand så det bästa du kan göra är att svälja din stolthet och be om en hjälpande hand från någon med mer erfarenhet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Du brukar inte ha problem med att utsätta dig för risker, men just nu har du en påverkan på ditt tecken som gör dig väldigt försiktig. Du vill inte chansa.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under måndagen får du chansen att visa vilken lojal vän du kan vara. Genom att ställa upp för en kompis som hamnat i knipa vinner du många pluspoäng. Det blir en bra, men händelserik dag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen blir du ställd i en situation som du inte vet hur du ska hantera. Det kan röra sig om en konfrontation med en kollega eller bara en obehaglig överraskning från en släkting som du måste ta itu med.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig och handla inte på impuls idag. Risken är stor att du gör något som du ångrar. Det bästa är att avvakta och se om dina känslor förändras. Ibland är du lite för snabb för ditt eget bästa.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lärorik m,åndag. Du träffar en person som gör ett djupt intryck på dig och det får dig att bli på gott humör. Du trodde inte att det fanns så intressanta människor på din arbetsplats.

 

 

Annons