Tisdag 25/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att säga nej till en kollega som vill ha din hjälp. Det handlar om en gentjänst och ditt dåliga samvete gör sig påmint. Du vet att du borde ställa upp på den här personen. Visa att du är en riktig vän.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du chansen att vinna pluspoäng hos en av dina chefer. Du har flyt just nu så du kan kosta på dig att vara extra generös mot dina kollegor. Din vänlighet uppskattas och du kommer ha igen den längre fram.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar bra. Du har mycket att ta tag i både på jobbet och hemma. Du är så ockuperad gör att du inte hinner grubbla så mycket över dina bekymmer. Kvällen blir lugn för din del.

 

Kräftan 21/6-22/7

En vän kommer med ett påstående som du gärna vill förneka, men som du vet är sant. Tänk på att alla har skelett i garderoben och det är bara att acceptera att de kommer fram lite då och då.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du jämför dig hela tiden med en kollega och det blir jobbigt i längden. Var nöjd med din prestation och fundera inte så mycket över vad alla andra gör. Det är Mars som lockar fram den här tävlingsinstinkten inom dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en del att fundera över, men det verkar inte som du har tid att sätt dig ned i lugn och ro och tänka. De beslut du fattar just nu sker mer på impuls än med eftertanke och det skapar problem i längden.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att lära känna en person som du har varit nyfiken på. Du måste visa ditt intresse om du ska få den här personen att öppna upp sig. Han/hon är lite blyg i början. Humor kan bryta isen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En utmaning kommer att uppta en stor del av den här dagen. Det gäller att du inte ger upp även om det känns omöjligt. Det finns en lösning på ditt problem, men den kräver hårt arbete.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din humor räddar den här dagen. Du är nöjd med ditt arbete och med dig själv. Månen ger dig en mental energikick och får dig att se fler kreativa och annorlunda lösningar på problem än annars.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rätt tuff, särskilt för Stenbockar födda i mitten av perioden. Du har svårt att koncentrera dig och därför gör du slarvfel. Det innebär mer arbete både för dig och för dina kollegor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du ganska kul på jobbet. Det sker så mycket på en gång att du inte hinner fundera över om det här verkligen är det du vill göra. En vän kommer med ett förslag om vad ni kan hitta på i helgen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att komma överrens med en släkting just nu. Ni har olika åsikter i en viss fråga och båda är ovanligt envisa och vägrar att gå med på en kompromiss. Inse att ni hamnat i dödläge.

 

 

Annons