Onsdag 26/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag grubblar du mycket över en kollegas uppförande. Du tycker att han/hon har en tendens att döma lite hårt. Var uppriktig mot den här personen. Han/hon har inte sett sig själv med dina ögon.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska intensiv oavsett om du arbetar eller är ledig. Befinner du dig på jobbet får du räkna med en hel del extra arbete. Du måste tänka flexibelt och inte ta saker för givet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen får du en utskällning som du inte förtjänat. Visst är det irriterande, men du måste samtidigt inse att de är personen som skäller ut dig som har problem, inte du. Försök att inte blir arg eller ledsen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är det mycket intrigerande på ditt arbete. Det verkar som det finns en attraktiv, ledig plats som många försöker komma åt. Sänk dig inte till dina kollegors nivå. Vill du ha tjänsten ska du söka den på et ärligt sätt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte bli arg om du gör fel idag. Pluto påverkar dig att bli lite extra fumlig och det kan hända att du gör fel som du inte borde göra. Alla har dåliga dagar, det är bara att acceptera och gå vidare.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du ett samtal som du väntat på. Det här är goda nyheter så det finns anledning att fira ikväll. En vän dyker upp oanmäld och det kan bli starten på en trevlig, men lång kväll.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har problem att komma överens med en av dina kollegor och det förvånar dig. Du är den typen av person som alltid lyckas att hitta en medelväg, men din kollega är väldigt svår att vara till lags.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag händer det något som förändrar din framtid. Det är svårt att säga vad det är, men du kommer att förändra din syn på omvärlden. Det blir en lärorik och tuff dag. Du lär dig att inte ge upp i motvind.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du avskyr att vara sämst oavsett vilket område det gäller. I din värld ska du kunna bli bäst på det mesta bara du sätter den sidan till. Nu har du mött din överman och det känns tungt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dina vänner ställer upp för dig när du känner dig nere. Tack vare deras stöd kan du ta dig igenom riktigt jobbiga dagar. En vän till familjen har en rolig nyhet att berätta. Du blir glad för hans/hennes skull.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra, om än lite tråkig. Det är fortfarande rätt så lugnt på jobbet och vissa dagar är det helt dött. Helst skulle du vilja smita hem lite tidigare, men frågan är om du inte missar något viktigt då.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar bra och slutar bra. Däremellan så råder ordnat kaos. Du har det stressigt på jobbet och därför hinner du inte med allt som du lovat privat. Vissa saker måste du prioritera bort.

 

 

Annons