Torsdag 27/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du prestera mer än du kan leverera . Du har problem att få ordning på ditt arbete. Det är sommaren som har gjort att du glömt bort hur du ska bli så effektiv som möjligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra torsdag där du får mycket uträttat. Du tycker att det är kul att vara tillbaka på jobbet igen. Det händer mycket saker på din arbetsplats så det gäller att vara alert så att du inte missar det viktigaste.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen får du en fråga från en kollega som du har svårt att svara på. Du vet att det är viktigt att du tar reda på fakta innan du yttrar dig. Risken är stor att du gör bort dig om du improviserar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin tar styrk av oväntade utgifter. Det blir en tung månad för din del där du har svårt att får råd med det där lilla extra som brukar förgylla din vardag. Kanske skulle du fundera på ett extrajobb.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du chansen att imponera på någon som du tycker mycket om. Det blir en bra början på ett nytt projekt som du satt igång. En vän har problem med din partner. Hon behöver din hjälp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Acceptera att du inte alltid kan vinna. Ibland måste ta en förlust, hur hårt det än svider i din stolthet. Tänk på att det är förlusterna som du lär dig av. Du växer som person och du blir både klokare och starkare.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen får du chansen att göra något som du tycker om. Det får dig på gott humör och din arbetsglädje smittar av sig på dina kollegor. Dagen blir produktiv och utvecklande. Du trivs.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Visa att du kan vara mer flexibel och mindre dominerande på din arbetsplats. Du gillar att synas och det gör att ofta intar en framträdande position om du har möjlighet till det. Nu är det dags att stå tillbaka.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var på din vakt. Någon gillar att baktala dig och det finns en risk att du hamnar i bråk bara för att du inte hinner avvärja det här ryktet. Ta reda på varför du är måltavla i den här fajten.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen kommer du till insikt om något beträffande dig själv. Det blir en rolig och en lite omvälvande upptäckt. Nu får du möjlighet att tänka om när det gäller vissa personers uppträdande gentemot dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar bättre än du tänkt dig. Du får massor av uppmuntran från din chef och fria händer att skapa. Det är första gången som din chef har visat dig den här typen av förtroende.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du chansen att bevisa både för dig själv och för dina kollegor att du kan mer än du brukar visa. Det blir en bra erfarenhet eftersom det ger dig möjlighet att glänsa lite extra.

 

 

 

 

Annons