Fredag 28/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen lir riktig trevlig. Du skojar friskt på jobbet och det kan hända att du får en oväntad komplimang. Det gör att du får ett nytt intresse för en person som du inte lagt märke till tidigare.

 

Oxen 20/4-20/5

Du gillar feststämningen på fredagar. Alla är på gott humör och det gör att du trivs extra bra. En vän vill att du ska följa med ut ikväll, du känner dig lite tveksam eftersom du ät trött så här efter en lång vecka.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag visar du prov på ovaligt stor ödmjukhet. Du låter någon annan ta beröm för något som du gjort. Anledningen till att du väljer att hålla dig i bakgrunden är att du vill hjälpa dina kollegor att få ett bättre självförtroende.

 

Kräftan 21/6-22/7

Sluta flirta med en vän om du inte menar allvar. Han/hon tycker mer om dig än tvärtom och det kan bli slutet på en fin vänskap om du går för långt. Visst är det spännande med en flirt, men inte så spännande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har chansen att visa din partner hur mycket han/hon betyder för dig. Det var länge sedan du överraskade honom/henne med något speciellt. Det här kan bli en riktigt romantisk kväll för er två.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hinna med allt som du vill göra. Det finns så många faktorer som inte klaffar just nu och det gör att du hela tiden halkar efter på jobbet. En vän försöker att muntra upp dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Tillåt dig att vara lite lekfull idag. Det kan vara roligt att inte ta sitt arbete så gravallvarligt. Ibland måste man få ha lite skoj. En vän försöker att hjälpa dig med något som du egentligen inte vill ha hjälp med.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din fantasi tryter idag. Du har svårt att hitta nya infallsvinklar. Se det från den positiva sidan. Idag är det fredag och helgen ger dig en chans att byta miljö. Du behöver hitta ny inspiration.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir riktigt rolig. Du hinner med det du ska på jobbet, men det lämnar ändå lite utrymme för bus och lek. Plötsligt är du inte alls så mogen och förståndig som du brukar vara. Du har kul.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ta inte på dig mer ansvar än du kan hantera. Risken är du blir väldigt besviken om du inte klarar det du lovat. Du ställer väldigt höga krav på dig själv och har svårt att hantera motgångar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du bara ta det lugnt. Jobbar du så försöker du att inte överanstränga dig. Du har inte särskilt mycket energi över. En person från det förflutna har börjat hemsöka dina drömmar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen får du möjlighet att bli bekant med en person som du länge varit intresserad av. Bli inte allt för besviken om han/hon inte lever upp till dina förväntningar. Du tenderar att sätta människor på piedestal.

 

 

 

 

 

Annons