Söndag 30/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir utmärkt. Du njuter verkligen av att ha en lugn dag helt för dig själv där du kan slappna av och njuta utan krav från omvärlden. Det blir en riktig energi påfyllning för din del.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en paus i alla måsten. Det verkar som du umgås med släkten, kanske är det ett födelsedagkalas eller bara en vanlig träff. En av dina vänner hör av sig med en nyhet till dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir riktigt bra. Du har en hel del roliga saker på gång just nu. En person från det förflutna dyker upp i en oväntad situation och det blir ett kärt återseende. Det var länge sedan ni umgicks.

 

Kräftan 21/6-22/7

Oroa dig inte för att göra fel idag. Det finns inga rätt och fel i den här situationen. Följer du bara ditt hjärta så kommer allt att gå bra. Du är stark just nu tacka vare Uranus påverkan och det ger dig fördelar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen kan det uppstå en konflikt i hemmet. Orsaken är att varken du eller din familj vill vika en tum i era åsikter . Det här blir en dag då nu måste lära er innebörden av ordet kompromiss.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen får du chansen att möta en person som kommer att betyda mycket för dig. Om det här mötet ska bli av måste du vara aktiv och försöka att inte stänga in dig. Ut och träffa människor.

 

Vågen 23/9-22/10

Din inställning är ganska negativ just nu och det påverkar även din omgivning. Försök att hitta på något som du tycker är kul. En hobby eller någon rolig fritidsaktivitet skulle passa bra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en händelserik dag då du får mycket roligt. Det finns flera personer som bryr sig väldigt mycket om dig och som vill få dig på riktigt gott humör. Låt dig värmas av deras omtanke.

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir händelserik på mer än ett sätt. Du upptäcker nya sidor både hos dig själv och hos din partner. All tveksamhet till ert förhållande är bortblåst. Du njuter av att vara kär.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen får du kontak med en person som du inte hör ifrån på ett tag. Du blir förvånad över hur mycket som har skett i den här vännens liv den senaste tiden. Ibland går allt väldigt fort.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du ifrågasätter din partners omdöme idag, men snart inser du att han/hon har helt rätt och du fel. Ibland är det bra att bli överbevisad, det ger lite perspektiv. Kvällen blir trevlig och social.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du mycket att vinna på att vara aktiv. Du har en hel del personer som du inte har sett på länge med som gärna skulle vilja träffa dig. Visa att du saknat dina vänner och att du prioriterar dem.

 

 

 

 

Annons