Måndag 31/8

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ifrågasätter dig själv och din talang vilket kan vara förödande idag. Du måste försöka att bibehålla självförtroendet annars kan du gå miste om ett unikt tillfälle. Peppa dig själv så du blir stark.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen har du möjlighet att prova på något nytt. Du tycker det är kul och spännande att få hjälpa till, men i slutänden så föredrar du ändå dina egna arbetsuppgifter. Det blir en lyckad dag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir starten på en intensiv och krävande vecka. Du har ett nedsatt immunförsvar enligt ditt horoskop så du måste vara noga, både med vad du sätter på dig, vad du äter och vilka du umgås med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att ta kommandon även om det är ifrån en chef. Det kan skapa konflikt på arbetet eftersom chefer sällan gillar att bli motsagda. Bit ihop även om det känns surt, det tjänar du mest på.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din karisma är stark just nu och det betyder att du kan linda i stort sett vem som helst runt ditt finger. Du har en förmåga att få dina medarbetare att må bra genom att aktivt lyssna på vad de har att säga.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag känner du dig lite förvirrad. Det är som om du inte fick något grepp om vad det är du ska göra. Du gillar att vara välorganiserad och det är du knappast nu. Försök att rycka upp dig och ta tag i den här dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör idag. Allt du tar dig för går som en dans och du gillar verkligen det du gör. En kollega beundrar ditt arbete och söker ditt råd i flera frågor. Du blir stolt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din naturliga ledargestalt kommer fram när ditt team stöter på problem idag. Genom att ta ansvar och lösa en intern konflikt gör du dig populär både hos dina chefer och hos dina medarbetare.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är sällan som du får en klapp på axeln på jobbet och det tycker du är trist. Du behöver lite uppmuntran för att trivas. Kanske är det bra om du tar upp det här med din närmaste chef.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom aktiv. Du har hela tiden saker att göra, men du stressar inte. En vän kommer med ett råd beträffande en uppgift som du håller på med. Lyssna noga, han/hon vet vad han/hon pratar om.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir innehållsrik och du kan knappast klaga på att du har tråkigt. En vän funderar över en fest och hon tar gärna din hjälp för att lösa vissa detaljer. Tänk på att inte ta på dig mer ansvar än du kan hantera.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn, nästan tråkig. Du har svårt att hitta din motivation till att arbeta så här efter semestern. Kanske borde du försöka med en ny infallsvinkel. Fastna inte i gamla spår.

 

 

 

 

Annons