Tisdag 1/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir bra om du bara koncentrerar dig på det som du måste göra. Böjar du slarva kan du få problem. En vän som du inte har någon kontakt med längre söker upp dig för att be dig om en tjänst.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag ifrågasätter du det mesta. Du har problem att skilja på vän och fiende vilket gör att du skäller på dem som du borde vara tacksam mot istället. Försök att följa din intuition istället för att lita på rykten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att lösa problem på ett rationellt och snyggt sätt. Använd din intelligens och din fantasi så kommer du att klara dig fint. En personlig konflikt kan gå ut över ditt arbete.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du ingen lust att lyssna på andra, snarare tvärtom istället. När din kollega föreslå en sak vill du göra det motsatta. Det är en influens i ditt horoskop som får dig att agera så irrationellt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du en del att göra så ligg inte på latsidan. Se till att ha tänkt igenom dagen innan du sätter igång för anors kommer du att få problem. En kollega hjälper dig gärna om du kör fast.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du träffar gamla vänner antingen genom gemensamma bekanta eller genom internet. Även om det inte är några av dina bästa kompisar så är det personer som har ett förflutet tillsammans med dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Vädret gör dig på gott humör idag. Du känner att du lever och det får dig att bli produktiv. En kollega vill att du tittar på hennes/hans arbete. Ge henne/honom beröm och uppmuntran för det fina jobba hon/han har gjort.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Utnyttja den här dagen till din fördel. Satsa på att hinna med så mycket som möjligt tidigt på dagen så får du möjlighet att experimentera lite på eftermiddagen. Du kan behöva testa lite nya saker.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag är du mer effektiv än vanligt och det tycker du är skoj. Det är sällan som du får beröm för din effektivitet även om du anser att du förtjänar det. Kanske är du lite av en pajas på jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Oom du funderar på att söka jobba bör du försöka idag. Tänk på att ta en personlig kontakt, det är din charm och din framåtanda som kommer att ge dig den här möjligheten att lyckas.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du ställning till en större utgift. Det verkar röra sig om en resa av något slag. Kanske funderar du på en vintersemester för att slippa vardagen under några veckor. Du har ett behov av att få komma bort.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under eftermiddagen kommer du får en nyhet som du är ambivalent till. Visst är den bra för dig, men den innebär också stora förändringar och frågan är om du är mogen att ta det här klivet.

 

 

 

 

Annons