Onsdag 2/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen hittar du tillbaka till din vanliga arbetsglädje och det känns skönt. Den senaste tiden har du pendlat mellan ett strålande humör och ett uselt humör. Nu känner du dig mer jämn i ditt temperament.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar och slutar i högt tempo. Konstigt nog har du inga problem med den här farten, du tycker snarare att det är kul att ha mycket att göra. Då känner du att du presterar bra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du vissa råd som du bör ignorera, hu välmenande de än är. Den här personen har inte en aning om vad han/hon pratar om utan försöker bara att fånga din uppmärksamhet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag hinner du med en hel del, men du ligger fortfarande efter med ett projekt. En idé är att jobba över några timmar så att du hinner ikapp. Var aktiv i ditt arbete, och visa dig framåt så kan du vinna en fördel.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du problem med det mesta som rör arbetet. Du hakar upp dig på små detaljer och det får dig att känna dig usel. Kanske borde du försöka att fokusera dig på de bra sidorna istället för de dåliga.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om en omfattande idé som du vill genomföra, men som du inte har resurser nog att satsa på. Du känner att du inte räcker till och det gör dig besviken. Det här är ett hinder du måste övervinna.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att visa vad du går för. Du får en unik chans att vara så bra som du kan inom ett område som du verkligen behärskar. Det är sällan du vill glänsa, men idag tycker du att det är kul.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du problem med en ganska bångstyrig kollega. Du trodde att du hade den här personen under kontroll, men det visar sig vara det motsatta problemet istället.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Just nu satsar du mycket på att lyckas med det som du företar dig. Du lägger ned hela ditt hjärta i ditt arbete och det är bra. Glöm inte bort ditt privatliv bara. Di behöver koppla av när du är ledig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår bra just nu är det märks på ditt sätt att hantera smärre motgångar. Du tar det mesta på ett vuxet sätt och du blir inte lika frustrerad när saker går snett som du blev tidigare. Du har mognat.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara alert och redo. Får du bekymmer är det bra om du övervinner dem utan att blir arg eller frustrerad. Just nu så påverkas du av en ganska intensiv kraft som förstärker dina känslor.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du är ovanligt påhittig just nu. För dig handlar det mycket att visa världen att du fortfarande är en person att räkna med. Du vill inte bli en vanemänniska, det är du för kreativ för.

 

 

 

 

Annons