Torsdag 3/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du något att tänka på. Det är en person som begår ett misstag som du lika gärna kunde ha gjort. Det ger dig en tankeställare och får dig att bli mer noggrann i fortsättningen.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att producera kvalitativa varor snabbt. Du är nöjd med resultatet, men samtidigt känner du dig lite irriterad eftersom det är du som måste dra det tyngsta lasset hela tiden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en trevlig och informativ torsdag för din del. Du lär dig en massa nya saker på ett roligt och inspirerande sätt. Se upp med en vän som lider av dåligt humör. Det kan gå ut över dig om du har otur.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du chansen att visa upp några av dina talanger. Det finns en speciell person som du gärna skulle imponera på, men tyvärr så får du inte den uppmärksamhet du vill ha från just den här personen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har fullt upp med att intrigera på jobbet. Du gör det med charm och med målmedvetenhet. För dig är en vanlig dag utan att något händer rätt så trist. Får du inte action så skapar du action.

 

Jungfru 23/8-22/9

Se upp så du inte verkar sur och tvär fast du inte är det. Om du kostar på dig ett leende och några uppmuntrande ord till din arbetskamrat så kommer du får mycket bättre resultat än och du kritiserar.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen vinner du mark genom att vara ärlig och trogen en vän fast det blåser rätt hårt kring henne just nu. Du har svårt att ta ställning när det gäller dina kompisar men i det här fallet har du gjort det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu önskar du dig långt bort från jobbet. Kanske har du inte varit ledigt lika länge som du borde. Du har inte samma gnista som förut. Försök att hitta lite inspiration i din vardag.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir inte som du trodde att den skulle bli och det gör dig frustrerad. Du gillar inte när saker går snett. Försök att reda ut den här röran med hjälp av lite distans och humor. Du klarar mer än du tror.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv på ett positivt sätt. Du har mycket att göra och det bidrar till att du slippa grubbla över framtiden. Just nu finns det så många frågor i ditt liv som du inte tagit ställning till ännu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv och samtidigt rätt så tråkig dag på jobbet. Även om du har mycket att göra så är det få saker som kräver din talang och din kreativitet. Det gör att du känner dig instängd.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du chansen att visa vad det är för vision du har. Äntligen har du uppmärksamhet från rätt sorters personer som kan gagna din karriär. Nu gäller det att inte få kalla fötter.

 

 

 

 

Annons