Fredag 4/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen ser mycket kreativ ut för Vädurens tecken. Du får chansen att testa gränserna för din talang, och det gör du mer än gärna. Du gillar att vara den som kommer på nya idéer.

 

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen har du möjlighet att jobba lite extra på rutinerna på din arbetsplats. Du gillar struktur och funktion. Du passar bra att leda människor i praktiskt arbete. Se till att ge utrymme för egna tankar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen möter du en person som du har svårt att kommunicera med. Det här är väldigt ovanligt eftersom du för det mesta har lätt att prata med alla. Merkurius står i en negativ position där av problemet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du chansen arr visa någon närstående hur mycket du tycker om henne/honom. Du vet hur du ska få den här personen att känna sig uppskattad så det är bara att sätta igång.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Glöm inte att du är bortlovad i helgen så gör inte upp allt för stora planer för kvällen. Din date kommer att bli besviken om du dyker upp hålögd och utmattad. Ta en riktig hemmakväll istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det var länge sedan du var ut med vännerna på en riktig tu man hand kväll. Nu är det dags att du bokar in något, senare i höst kommer du vara för upptagen för nattsudd på stan. 

 

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir trevlig och lagom stressig. Visst finns det att göra, men just nu har du massor av energi så du trycker att det är kul med högt tempo. Har du ett förhållande kan det blir en riktigt mysig kväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu skapar du konflikter med en närstående. Du har svårt att inte bli arg och du låter din frustration gå ut över fel person. Det är Mars som gör dig så krigisk. Försök att hålla igen lite innan du sårar någon.

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn och skön fredag. Du har inte riktigt kommit in i arbetet igen och det gör att du tenderar att slappna av och ta mental helg redan på fredag morgon. Dagen blir inte särskilt produktiv.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att umgås med dina vänner och din familj. Är du ledig kan det bli en riktig heldag ut, annars är det kvällen som blir social. Du tycker om att ha många människor omkring dig just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du hinner med lite kvalitetstid med dig själv samtidigt som du hinner med ett viktigt uppdrag på jobbet. Du är nöjd med din insats och tycker att förtjänar en liten belöning.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen har du chansen att prova på något du inte testat tidigare. Det blir roligt och annorlunda. Se bara till att du är upplagd för lite äventyr. Våga testa din gränser lite mer.

 

 

 

 

Annons