Lördag 5/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar med att du inte får som du vill och det gör dig riktigt sur. Du brukar kunna manipulera fram din vilja i de flesta situationer, men här går du bet. Du måste inse ditt nederlag.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen har du chansen att ge igen för en oförätt som drabbade dig tidigare i veckan. Frågan är om du väljer att hämnas eller om du visar att du är vuxen nog att förlåta. Valet ligger hos dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen ser skön och lugn ut. Du umgås med familjen och njuter av att vara med dem du bryr dig mest om. Under kvällen träffar du en person som gör ett starkt intryck på dig. Du blir fascinerad.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir den dag den här veckan du får tid att avsluta en hel del mindre projekt som du har haft en längre tid. Visst kan det vara lite tråkigt, men du vet att det är nödvändigt. Du gillar inte lösa trådar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen får du en ovanlig påverkan i ditt horoskop. Det är en flyktig konstellation, men den ger dig en rejäl energikick och får dig att se ljust på tillvaron. Sug åt dig under den korta period som den här influensen finns i ditt tecken.

 

Jungfru 23/8-22/9

Var inte allt för påstridig idag då kan dina planer misslyckas. Du brukar vara bra på att lägga upp fungerande strategier så gör det nu. Visa att du kan nå dina mål på ett mer sofistikerat sätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir bra. Du verkar ha en hel del aktiviteter planerade, men det passar bra eftersom du har så mycket energi de här dagarna. Undvik utgifter den närmaste tiden. Du behöver dina pengar i höst.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Tillåt dig njuta av en ledig helg. Jobbar du så undviker du att överanstränga dig. Du vill verkligen inte vara trött på kvällen för då har du bokat in något kul. Kvällen ser ut att uppfylla dina förväntningar.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen tillbringar du så mycket du kan utomhus. Du behöver ta till vara på det sista av sommarens energi för att orka med hösten. Har du familj så kan dagen bli rätt så aktiv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på att lyssna på alla andras råd. Du måste fatta dina egna beslut och det är tufft eftersom du hela tiden får idéer från välmenande vänner. Var stark och följ ditt hjärta. Du känner dig själv bäst.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du chansen testa en idé som du har. Den kan bli riktigt lyckad om du bara planerar ordentligt. Ibland är du för impulsiv och då blir det onödigt slarv. Tänk innan du handlar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du många olika aktiviteter inplanerade. Du tycker att det på sätt och vis är skönt att hösten äntligen är här och att allt blir som vanligt igen. Nu behöver du fasta rutiner i vardagen.

 

 

 

 

Annons