Söndag 6/9

22 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker som du måste ta tag i. var inte rädd för att misslyckas, idag har du turen på din sida. Du kommer bli förvånad över resultatet. Ett gott råd kan var guld värt idag, lyssna på din vän.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att ta initiativ. Om du inte du gör något så kommer det du planerat inte bli av. Vänta inte på att någon annan ska handla, du är kapabel att skapa dina egna möjligheter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du fullt sjå att hinna med allt som du planerat. Iland blir du lite väl ivrig och tacka ja fast du egentligen inte har tid. Du måste lära dig att planera bättre. En vän börjar betyda mer och mer för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen unnar du dig något som du längtat efter men som du sparat till en speciell dag. Du känner dig bortskämd, och det trivs du med. Glöm inte att höra av dig till någon som längtar efter dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ska du inte ligga på latsidan. Du har chans att vinna en fördel men då gäller det att du är alert. Funderar du på att byta jobba ska du kolla annonserna idag. Just nu känner du dig rätt rastlös.

 

Jungfru 23/8-22/9

Jungfrun har en positiv påverka över sitt tecken, men då gäller det att du tar till vara på den. Söndagen är en bra dag att planera för framtiden. Du behöver lugn och ro för den här  typen av beslut.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir annorlunda, men rolig. Du testar saker som du inte vågat förut och det får dig att bli självsäker och att känna dig modig. Vanligtvis brukar du undvika att utsätta dig för risker.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen har du chansen att umgås med dina vänner. Du har ofta mycket att göra på vardagarna och du är för trött för att vara social på kvällarna. Dagen ser ut att bli lyckad.

 

Skytten 22/11-21/12

Du funderar på att göra en investering och det kan passa bra. Det var länge sedan som du unnande dig något i den här storleksordningen. Tänk igenom ditt inköp noga så att du väljer rätt från början.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du otur i spel så undvik att satsa pengar. Om du bara tar det lugnt och njuter av dagen utan att frestas till att spela så kommer det att bli en riktigt skön söndag. Du får vila ut ordentligt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du trött på att inte ha så mycket frihet. Du behöver få vara för dig själv. Prata med dina vänner/din partner om hur du känner det. Stick i väg ett par timmar och gör något för dig själv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Kommunikation är nyckeln till den här dagen. Om du inte pratar med dina vänner så kan de inte förstå hur du känner dig. De flesta människor är usla på att läsa tankar. Du måste ha en rak dialog.

 

 

 

 

 

Annons