Livet förändras

27 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Imorgon ska jag på återträff med några av min kära gymnasiekompisar. En del har jag inte sett på nästan tjugo år så det ska bli kul att se hur mycket dessa personer har förändrats under åren. Jag misstänker att jag till viss del kommer att bli förvånad, för i min hjärna är killarna fortfarande finniga tonåringar och tjejerna söta rynkfria och, tja tjejiga.

Det enda som inte har förändrats märkbart är väl modet, för det jag hade på mig på gymnasiet kan jag hitta i vilken affär som helst. Det märkte jag igår när jag skulle ut och köpa mig något snyggt, men inte allt för uppklätt (ja, ni vet ju hur det är).

Det var när jag gick där och nöp i olika toppar som tanken slog mig att jag faktiskt kan köpa mig ett på lejopardprickiga tajts, bylsig topp med brett resårskärp i midjan och vrålhöga stövletter och enorma ringar i öronen, då kommer alla garanterat känna igen mig.

Till er som funderar på att skaffa barn kan jag säga att jag oftast ställer ett compositionshoroskop på liknande frågor. Compositionshoroskop eller parhoroskop utgår från bådas födelsehoroskop och sedan kan man göra en progression på det och där är det lättare att tolka den typen av specifika parrelaterade frågor, för jag misstänker att ni är två som planerar ett tillskott.

😉

Felicia

Annons