Ladda energi

30 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu hösten snart här och då vill jag rekommendera alla att vara ute så mycket som möjligt och samla energi till vintern. Den här vintern kan bli väldigt lång och påfrestande både på hälsan och psyket så det gäller att vi är bredda. Ett annat bra knep att samla energi är att plocka in en del av naturen i hemmet. Mossa, ljung vackra snäckor och stenar för med sig positiv jordenergi som gör dig harmonisk och avslappnad.

Mitt bästa råd nu inför hösten är att införa en kommunikations fri kväll i veckan. Ingen TV, ingen dator och stäng av ALLA telefoner. Du kommer att upptäcka att det blir en lisa för själen att sitta med levande ljus och smutta på en kopp gott te och fundera över livet. Det är sällan vi tar oss tid att smälta alla intryck som vi får. Istället bearbetar vi det vi varit med om i drömmen och det ger ingen bra nattsömn.

Ox-Millan du har en trevlig höst med mycket flirtande att se fram emot. Kanske blir det en höstromans, men det verkar inte leda till någon långvarigt. Det syns i ditt horoskop att du söker efter den rätte, men risken är att ditt sökande gör dig blind för den person som verkligen passar dig.

Och till Tvillingen, det har varit många Tvillingar som funderat över kärleken som lyser med sin frånvaro. Tvillingens tecken har egna problem som han/hon måste konfrontera innan han hon är mogen för ett förhållande. För singlar födda i Tvillingens tecken handlar 2009 mer och er själv än om en parrelation. Satsa på era behov och era intressen, kärleken dyker upp när ni är mogna för den.

🙂

Felicia

 

Annons