Måndag 7/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det här blir en ganska konstig dag. Det börjar med en uppgift som går snett och som får dig på såligt humör. En av dina kollegor vill muntra upp dig och gör det med en ovanligt fin komplimang.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du egna initiativ. Du gillar att utveckla saker och nu har du verkligen chansen att låta kreativiteten flöda. En vän till familjen har bra flyt just nu och hon lyckas få dig på riktigt gott humör.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en vän som du tycker mycket om. Ditt liv är rätt så fullbokat så egentligen har du inte tid, men din väns valpögon är oemotståndliga. Du får en tuff dag, men det har du igen när du ser hur glad din vän blir.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du chansen att testa en nyhet som du inte har haft tillgång till tidigare. Det blir en rolig och annorlunda erfarenhet. Glöm inte att ta ut svängarna lite extra, det förtjänar du verkligen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du chansen att visa att du har specialkompetens. Det är inte ofta som den här typen av möjlighet erbjuds så ta till vara på den. En kollega är avundsjuk på din framgång, så det är bäst att du ser upp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du bråttom att avsluta en uppgift och det gör att du medvetet slarvar på slutet. Tyvärr kommer du få göra om ditt jobb från början och det gör att du snarare förlorar än vinner tid.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång dag, särskilt för vågar födda i början av tecknet. Just nu ligger det mycket arbete i ditt tecken och det verkar som du har svårt att koncentrera dig vilket innebär att du inte är så effektiv som vanligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att komma överrens med en kollega som du jobbar mycket ihop med. Det ligger en personlig fejd mellan er som kan vara svår att rätta till. En person som du inte mött på länge hör av sig med ett intressant förslag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu satsar du på dig själv och det märks. Ditt humör är på topp och du klarar att hantera de flesta motgångar galant. En vän vill att du hjälper henne att reda ut en konflikt som hon har med en gemensam bekant.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du brukar inte lyssna på goda råd från andra, men idag gör du ett undantag och det är tur eftersom det ger dig en unik chans. Har du ett förhållande ska du vara lite extra uppmärksam mot din partner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar innan du fattar ett beslut och det gör att du missar något som du inte borde missa. Normalt sett har du ingen beslutsångest, men nu påverkas du av Vågen och det gör dig velig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar flera nya initiativ idag och det är bra. Oftast så försöker du låta andra leda eftersom du tycker det är lite läskigt att vara i centrum för all uppmärksamhet, men idag gör du ett undantag.

 

 

 

 

 

Annons