Tisdag 8/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lång tisdag. Du har svårt att motivera dig att arbeta och det märks på det resultat du presterar. Du måste fokusera dig mer på nuet och mindre på framtiden. Sluta grubbla så mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort och du har kul. En del trista rutinuppgifter gör dig irriterad, men en kollega ger dig ett hjälpande handtag och det lättar upp ditt humör ordentligt. En vän vill träffa dig ikväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får en dag som är full av val. Det handlar både om avgörande beslut och mindre västäntliga val som du gör idag. När du kommer hem känner du dig helt urlakad och trött. Du behöver vila.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir givande, särskilt för kräftor födda i slutet av tecknet. Du har en hel del att göra på jobbet, men samtidigt tycker du det är kul att vara så upptagen. Du älskar när det är fart och fläkt.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under tisdagen får du ett förslag av en kollega. Om du nappar på den här idén kommer du att ha att göra under lång tid framöver. Tänk igenom vad det är du verkligen vill innan du ger besked.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du fullt upp hela dagen. Timmarna flyger iväg och innan ordet är det dags att gå hem. Väl hemma blir läget det motsatta. Tiden segar sig fram, men du är för trött för att orka ta några initiativ.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och lugn tisdag. Just nu handlar ditt arbete mycket om rutiner och att få alla löpande uppgifter att fungera så smidigt som möjligt. Du har bra koll på ditt jobb och det uppskattas av dina kollegor.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar och slutar lugnt, men däremellan kan det uppstå en del kaotiska situationer. Det viktiga är att du behåller huvudet kallt och inte gör något som du inte tänkt igenom ordentligt innan.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en rolig dag. Du får massor att göra och du har inte tid att fundera så mycket över ditt trassliga privatliv. En kollega är väldigt trevlig mot dig, du känner att ni har en gnista mellan er.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dig själv på för stort allvar just nu. Slappna av lite och njut av dagen. Ta ditt arbete för vad det är och sluta sukta efter något du inte kan få just nu. Kvällen ser ut att bli lugn och skön.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Stressa inte för mycket idag för då kan det hända att du begår ett misstag som blir svårt att rätta till. Genom att vara noggrann kommer du att spara mycket mer tid än om du slarvar dig igenom dagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du svårt att hålla tider hur mycket du än försöker. Ofta kommer du nästan när du ska, men bara nästan. Lägg på en kvart extra varje gång du gör en tids uppskattning så löser du problemet.

 

 

 

 

 

Annons