Onsdag 9/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en bra onsdag om du inte räknar in morgonen som ser ut att kunna bli stressig. Se till att få i dig en rejäl frukost. Du kommer att behöva energi den här dagen så slarva inte med maten.

 

Oxen 20/4-20/5

Om du kan inspirera andra så borde du kunna motivera dig själv. Det gäller bara att du hittar den rätta glöden igen. Genom att tänka på det som du tycker är roligt så kan du bli inspirerad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du avskyr att anpassa dina idéer efter andra. Genom att kompromissa växer din förmåga att samarbeta så du borde vara tacksam istället för att bli irriterad på att du inte får som du vill.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag flirtar du lite med en arbetskompis. Det är egentligen inget som du menar något med, men du tycker att det är roligt att se om du fortfarande har förmågan att kollra bort någon när du vill.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Om du inte säger ifrån kommer du att bli överkörd och det är inte bra. Var ärlig utan att gnälla. Det är en fin balansgång som du måste hitta. Din chef har mycket att tänka på så påminn honom om ett löfte.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ett brev eller ett mail kan överraska dig idag. Det var inte alls vad du väntat dig, men du blir glad och smickrad. Kvällen ser ut att bli social, du träffar dina vänner eller din partner efter jobbet.

 

Vågen 23/9-22/10

Om du funderar på att köpa något dyrt så skippa det idag. Du gör dåliga affärer och det kan hända att du kommer att ångra dig.  Vill du shoppa något så håll dig till den summan som du har råd att bli av med.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och kreativ. Du får många chanser att visa upp hur mycket du har lär dig den senaste tiden. Månen ger dig ett expansivt sätt att tänka och får dina idéer att bli ännu mer unika.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under onsdagen ska du ta chansen att pröva på något nytt. Du har stora möjligheter att hitta din passion idag om du bara håller ditt sinne öppet. Var inte rädd för det okända, var modig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lång och seg, särskilt om du arbetar. Du har ingen lust att göra någonting och det märks på din prestation som är rätt dålig. Alla har mindre bra dagar så det är bara att glömma den här.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inne i en period då den energi du får från Solen inte riktigt når fram till ditt tecken. Det kan göra dig ovanligt trött och mottaglig för höstförkylningar. Försök att inte slarva med maten.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du känner dig ovanligt motiverad och det visar att du faktiskt kan ta dig ur en svacka av egen kraft. För dig handlar vardagen mycket om att umgås med kollegor/kompisar som du trivs med.

 

 

 

 

 

Annons