Torsdag 10/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir riktigt överraskande. Du får testa något helt nytt och det gör dig på gott humör. Du gillar utmaningar och du är flexibel vilket är förutsättningen för att du ska lyckas.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en tuff torsdag då du får mycket gjort, men du orkar inte vaar så trevlig som du brukar. En kollega blir ledsen över att du snäser åt henne, men du är stressad och märker inte det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du mer förvirrad än vanligt. Din koncentrationssvårighet beror på något i ditt privatliv som upptar det mesta av din uppmärksamhet. Du måste lära dig att skilja på jobb och nöjen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig dag, särskilt om du är Kräfta född mellan den 27/6-5/7. Energin är stark i ditt tecken och du har förmågan att samarbeta även med de mest knepiga kollegor. Just nu är du omtyckt av alla.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det är viktigt att du lyssnar noga idag. Ibland tänker du på anat när någon berättar något för dig och då missar du viktiga saker. Tordagen handlar om att koncentrera dig och visa vad du vill.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du sårar någon genom att var lite väl ärlig. Vist är det bra att vara rak, men ibland behöver en vän inte höra hela sanningen utan bara väl valda delar. Välj dina ord med omsorg.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du roligt hela dagen. Du kanske inte får så mycket gjort, men det gör inget eftersom torsdagen blir ett värdefullt energitillskott. Många skratt och mycket värme gör att du känner dig omtyckt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att vara så uppmärksam som du borde på jobbet. Dina tankar vandrar och ofta så börjar du fundera över privata problem. Det kan bli svårt att motivera för din chef varför du ska få det där attraktiva jobbet.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Idag är det humorn som styr. Du har verkligen glimten i ögat och det passar bra. Du behöver ha kul mellan varven och inte bara arbeta. Det är dags att du förlåter en person från det förflutna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt peppad. Det finns så mycket du vill göra och du tänker se till att förverkliga dina drömmar. Det är bra att du vågar satsa, men glöm inte bort att du måste orka hela vägen fram.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lyssna på goda råd idag. Du kan behöva lite vägledning i en viss fråga. Ibland så orkar du inte ta tag i problemen för att det blir för känslomässigt jobbigt för dig. Du måste hitta ett sätt att motivera dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fisken tecken påverkas starkt av Månens position och det gör att du handlar mycket intuitivt idag. Du har en känsla för vad som är rätt och vad som är fel, när du följer den så blir det mesta bra.

 

 

 

 

Annons