Fredag 11/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en livlig fredag då du hinner med en massa roliga saker. Tonvikten ligger på kvällen då du har chans att möta en spännande person om du bara är öppen för förslag. Tveka inte.

 

Oxen 20/4-20/5

Ditt humör är på topp. Just nu har du stor frihet i det du gör och det får dig mer motiverad än annars. Du känner att du äntligen lyckats att hitta rätt rytm på jobbet och att du lärt dig gilla dina kollegor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu irriterar du dig mycket på detaljer. Normalt sätt brukar du tänka mer helhet än detaljnivå, men nu påverkas du av Jungfruns tecken och det gör dig mer petig än vanligt. Allt tar tid idag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ovanligt trevlig dag. Du känner dig på gott humör och du utstrålar självförtroende och karisma. Låt inget trycka ned dig eller förstöra din dag genom att låta gnäll påverka dig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har svårt att säga nej till en vän som har mycket att göra. Även om du själv är stressad så ställer du upp. Du är en bra och lojal kompis. Din vän uppskattar att du finns där för henne/honom.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir omväxlande redan från början. Inget går enligt det vanliga schemat så räkna med överraskningar av lika slag. Du känner dig förvirrad, men du har samtidigt väldigt kul.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag hinner du mer än du tänkt dig och det blir en positiv överraskning. Vanligtvis så ligger du sämre till at du planerat på fredagen. Men den här veckan har allt flutit på ovanligt bra, och du kommer hem i tid.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var lite försiktig med hur du uttrycker dig idag. Det kan lätt uppstå missförstånd som är svåra att reda ut. Det finns en influens i ditt tecken som bäddar för komplikationer så du bör vara på din vakt.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du verkligen roligt, särskilt tillsammans med en viss kollega. Ni har flirtat med varandra under en längre tid och nu börjar det slå gnistor mellan er på allvar. Du måste fatta ett beslut.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte rädd för att erkänna dina misstag. Du verkar mer oprofessionell om du försöker att dölja dina fel. Genom att vara ärlig från början visar du att du har självinsikt och är villig att lära.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en kort fredag om du jobbar. Du har en förmåga att smita tidigare just de här dagarna eftersom du vill hem och ha helg. En kollega kontaktar dig på kvällen med en trevlig nyhet som får dig att vilja fira.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dagen som den kommer. Fredagen blir lugn på ett harmoniskt och trevligt sätt. Du känner dig säker på vad det är du vill uppnå och du tänker förverkliga dina mål idag. Tveka inte nu när du har chansen.

 

 

 

 

 

Annons