Lördag 12/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har chansen att verkligen vila upp dig idag. Även om veckan har varit intressant så har den också varit påfrestande så unna dig en riktig slappardag. En vän vill ha dig med på något i eftermiddag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tvekar sällan när det gäller att visa en speciell person hur du känner, men just nu så har du svårt att öppna dig. Du vill inte göra bort dig och därför spelar du cool snarare än att vara ärlig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen får du inte glömma bort en släkting som väntar på att få höra av dig. Hon/han vet att du ofta är upptagen på veckorna, men skulle uppskatta om du tog dig tid och ringde nu på helgen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar över ett personligt problem. Just nu har du svårt att hantera den här typen av situationer eftersom det kräver mer självsäkerhet än du har. Du måste peppa dig själv och börja tro på dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lagom aktiv. Du har en massa som du vill göra, men tiden räcker inte riktigt till. Försök att prioritera det som är mest nödvändigt och det du tycker är roligast. Resten kan vänta.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen får du möjlighet att påverka en person som kan hjälpa dig att uppnå dina drömmar. Nu gäller det att du väljer dina ord noga, allt hänger på ditt sätt att agera i en viss situation.

 

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du ha väldigt svårt att ta dig för någonting. Du börjar på den ena saken efter den andra, men du orkar aldrig göra klart det du påbörjat. Den här lördagen blir väldigt splittrad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar på att övertala en vän att göra något spontant. Gör det, både du och din vän kan behöva glömma bort vardagen en stund. Njut av att vara impulsiv. Det är inte ofta du tillåter dig vara det.

 

Skytten 22/11-21/12

Det ser ut som du får en massa frisk luft den här lördagen. Horoskopet antyder uteaktiviteter så det är bara att vänja sig vid en riktigt hälsosam ledig dag. Kvällen blir mindre aktiv med mer betoning på sociala egenskaper.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Övertala inte en person att göra något emot han7hennes vilja. Det kommer att sluta i katastrof om du gör det. Hur gärna du än vill så ska du inte lägga dig i den här gången. Låt din vän göra sitt eget val.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du vara med familjen. Du gillar att umgås utan krav och det gör du bäst tillsammans med dem som känner dig väl. Det verkar som du har något att fira. Kvällen ser festlig ut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir rätt så stillsam. Du pysslar hemma och känner dig lite uttråkad. Ta kontakt med en vän som du inte sett på ett tag. Han/hon kommer att bli jätteglad när du hör av dig.

 

 

 

 

Annons