Sändag 13/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn söndag. Du kopplar av ordentligt för första gången på länge. Har du en partner kan eftermiddagen bli riktigt romantisk. Ni vet hur ni ska ta hand om varandra så att båda mår bra.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en söndag helt utan krav och det passar dig bra. Du är ofta uppbokad så en helt ledig dag blir något att ta vara på. Du gör vad som faller dig in för stunden utan att planera något i förväg.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du i riskzonen för en höstförkylning. Ditt tecken har en negativ influens som gör dig mer mottaglig för bakterier än annars. Tänk på att äta rätt, ha varma kläder och sova ut ordentligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen får du chansen att träffa en vän som du inte sett på länge. Det blir en härlig eftermiddag med massor av skvaller och trevligt umgänge. Kvällen kan bli rätt så sen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har svårt att hinna med allt du vill göra hemma. Det mesta handlar om usel planering snarare än tidsbrist. Ett tips är att göra en lista på allt som du vill hinna med och sedan bocka av en sak i taget.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag känner du dig ovanligt impulsiv. Det gör dig mer öppen för spontana aktiviteter. Har du en partner så ska du lägga tid och omsorg på att göra honom/henne glad. Ni behöver blåsa liv i ert förhållande.

 

Vågen 23/9-22/10

Din oförmåga att ta ställning i strider mellan vänner gör att du hamnar i knipa idag. Du har en bästa vän som vill att du är lojal med henne, men då måste du gå emot en annan vän och det blir för svårt för dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen vill du hinna med en massa roliga aktiviteter. Du har energi från Solen och det hjälper dig att hålla högt tempo hela dagen. En komplimang får dig på gott humör.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du se upp med dina vänners fördomar. Utan att veta det blir du dömd för en åsikt som du har. Ibland kan det vara svårt att vara så frimodig som du är, håll en viss distans till dina vänner.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du ger gärna råd just nu för det får dig att känna det som du behövs. Hur välmenande du än är kan det bli tokigt när du ger goda råd om situationer som du inte känner till alla fakta i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fortfarande är det familjen som betyder mest för dig. När du är ledig fördrar du att vara med dina partner eller din familj framför att hänga med vännerna. Någon blir besviken på att du aldrig hör av dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du och din partner riskerar ett ordentligt gräl idag. Det ligger oro över Fiskarna tecken, med Merkurius i en dålig position förstärks bristen på kommunikation. Försök vara tydlig.

 

 

 

 

Annons