Måndag 14/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir ganska jobbig. En kollega har allvarliga problem hemma, och han/hennes dåliga humör går ut över hela arbetsplatsen. Det är på tiden någon säger till honom/henne att tygla sin ilska.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du inte särskilt lätt att ha att göra med. Du ställer höga krav på både dig själv och på din omgivning. Om de kraven inte efterföljs så blir du arg. Du vill ha struktur på jobbet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en ganska rolig, men vansinnig idé som du vill införliva i jobbet. Frågan är om tidpunkten är rätt vald. Kanske bör du vänta en månad eller två innan du presenterar din vision för dina kollegor.

 

Kräftan 21/6-22/70

Måndagen börjar riktigt segt och resten av dagen ser inte ut att bli bättre. Om du ska hålla dig skärpt måste det till många koppar kaffe. På eftermiddagen sker en förändring på arbetsplatsen. Den kan komma att påverka dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt roligt just nu. Med humor och massor av kreativt tänkande tar du ditt arbete till nya nivåer. En kollega avundas dig din entusiasm. Se upp så hon inte baktalar dig inför andra kollegor.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du möjlighet att arbeta mer fysiskt än annars. Visst tycker du det är kul med pappersarbete, men ibland så blir du irriterad på att aldrig få göra något med händerna. Ditt element gillar praktiskt arbete.

 

Vågen 23/9-22/10

Vad du än hör idag så är det bara lösa rykten. Ta reda på fakta innan du dömer din arbetskamrat. Ibland kan skvaller förstöra en bra stämning på jobbet så se upp med vad för vidare.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din nyfikenhet kan få dig på fall idag. Du behöver inte veta allt om alla. Vissa saker kan vara bättre om de inte kommer fram alls. Låt dina kollegor ha sitt privatliv ifred, annars börjar de gräva i dina hemligheter.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra och produktiv måndag. Du får mycket gjort, men du hinner med att ha lite kul mellan varven. Det finns en arbetskompis som alltid lyckas locka fram det bästa hos dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Skäm bort dig lite idag. Ibland är du för asketisk för ditt eget bästa. Du måste unna tid lite lyx mellan varven. Glöm inte bort att höra av dig till en vän som mår dåligt. Hon/han behöver ditt stöd just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en av dina kollegors idiotiska uppförande. Tyvärr verkar det bara vara du som ser bristerna hos den här personen och det gör det ännu mer irriterande. Du måste prata med någon.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta egna initiativ. Vänta inte på att någon annan ska bestämma, då kan du missa något. Visa att du har massor av idéer och att du vill förverkliga dem på jobbet. Håll dig framme.

 

 

 

 

Annons