Onsdag 16/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig väldigt tveksam till ett förslag som du får av en kollega. Lita på din instinkt och låt dig inte övertalas till något som du inte vill göra. Du måste vara stark och tro på dig själv.

 

Oxen 20/4-20/5

Ge inte upp när saker går emot dg idag. Det som först är motigt kommer att vändas och ge dig framgång. Utnyttja din envishet och din vinnarskalle. Det här klarar du utan problem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen sammanfattar du det du gjort tidigare i veckan. Du gillar att ful kontroll över din dag. En vän har ett glädjande besked åt dig. Se upp så du inte glömmer något du borde komma ihåg.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag tvekar du mer än vanligt. Du vet inte hur du ska göra med visst beslut så därför väljer du att avvakta istället. Du får nys om ett riktigt smaskigt skvaller om en kollega, det blir svårt att hålla tyst.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Våga släppa kontrollen idag. Låt någon annan ta över ditt ansvar för en gång skull. Du kan behöva slappna av och njuta av stunden istället för att hela tiden oroa dig för framtiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag får du goda nyheter som du kan dela med dig av till dina kollegor. Ni har gjort ett bra jobb den senaste tiden och det får du och ditt team beröm för. Kvällen är lugn. Du har svårt att somna.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu så försöker du visa mer empati med dina kollegor än du brukar. Du vet att många respekterar din åsikt så gör din röst hörd om något inte är bra. Det hjälper inte att tiga hjälp problemet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lång och tråkig. Du har en massa rutinarbete som du halkat efter med och som du måste ta tag i nu. Nu gäller det att du inte tappar sugen fast dagen blir lång. Visa att du klarar av att ha tråkigt.

 

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen gäller det att komma ikapp så att du ligger i fas för resten av veckan. En vän saknar dig och vill träffa dig. Du har chansen att träffa honom/henne ikväll. Det kan bli minnesvärt.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du trött på att välmenande vänner och familj försöker att bestämma över ditt liv. Du vill själv fatta dina beslut och det tänker du göra oavsett vad andra tycker och tänker.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag hinner du massor av saker om du bara organiserar upp ditt arbete lite. Att ta saker som de kommer är ingen bra idé för då ’är risken stor att du glömmer något viktigt. Våga visa känslor.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du väldigt upprörd och det är svårt att få dig att lugna dig. Tydligen är det något från det förflutna som väckts till liv igen. Månen indikerar omvälvande känslor och skuggor från det förflutna.

 

 

 

 

 

Annons