Torsdag 17/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du använder torsdagen till att avsluta en del projekt som du påbörjat under veckan. En kollega och du har vissa meningsskillnader, men inte värre än att ni kan lösa dem med en diskussion.

 

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen har du möjlighet att prova något nytt på jobbet. Det blir bra och du känner dig mer motiverad än du gjort på länge. Äntligen tycks du vara på helt rätt väg. En vän ger dig en komplimang.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Glöm inte bort din närmaste familj bara för att du har mycket att göra på jobbet. Det är viktigt att du ser till att få tid att vara social även utanför jobbet. Just nu blir det lätt jobb, jobb och jobb.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du håller ajour med din omgivning. Du avskyr när du missar saker. En vän har blivit mer än vän den senaste tiden och det vore bra om ni redde ut ert förhållande en gång för alla.  Det minskar risken för missförstånd.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det ligger svartsjuka i ditt tecken idag så se upp. Du har svårt att tygla dina känslor när du ser att din vän pratar lite väl mycket med en attraktiv person.  Ta ett djupt andetag, räkna till tio innan du gör något som du ångrar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du möjlighet att visa en av dina chefer att du duger till mer än de uppgifter som du har idag. Du är bra på att hålla många bollar i luften samtidigt utan att förlora kontrollen.

 

Vågen 23/9-22/10

När Uranus påverkar ett tecken så kan det innebära känslomässigt kaos och så är fallet med dig idag. Du känner dig helt ur balans utan att ha någon egentlig orsak att skylla på. Det är bara att bita ihop.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din charm hjälper dig när du hamnar i knipa idag. Det som du inte lyckas lösa med din intelligens löser du med hjälp av din utstrålning och din uppfinningsrikedom istället. Det blir en bra torsdag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

För dig är det svårt att välja vad det är du tycker mest om. Du har flera saker som du vill göra, men du har inte tiden att fortsätta med allt. Det blir ett tufft val att sålla bort roliga, men tidskrävande fritidsaktiviteter.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du en minneschock. En person som du inte sett på evigheter passerar genom ditt liv som hastigast och det väcker en flodvåg av minnen till liv. Du känner dig ganska omtumlad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ska du akta dig för att kliva på en kollegas ömma tår. Ibland kan du vara rätt så klumpig och då uppstår det en intern konflikt helt i onödan. Försök att visa dig diplomatisk även när du blir arg.’

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att koncentrera dig på dina uppgifter idag. Dina tankar vandrar omkring och det gör dig disträ. Räkna med en och annan syrlig kommentar från en kollega som får mycket att göra tack vare dig.

 

 

 

 

 

Annons