Fredag 18/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att våga gå utanför de vanliga ramarna. Vanligtvis så älskar du den här typen av utmaningar, men en påverkan från Månen gör dig mer benägen att vara försiktig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du mår toppen idag. Det har varit en bra vecka och till helgen väntar en massa trevligt umgänge med vänner. Undvik att rota i det förflutna. Vissa saker är bra om de får förbli bortglömda.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker en viss kollega idag och det märker han/hon. Det är något med just den här personen som lockar fram de allra värsta sidorna hos dig. Du måste försöka bita ihop när han/hon är närvarande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig på ett skämtsamt humör just nu. Din förmåga att flirta med dina kollegor på ett trevligt och skyldigt sätt får den här fredagen att bli rolig istället för tung. Trots att det är mycket att göra på jobbet så har du kul.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att göra någon riktigt glad utan att ens anstränga dig särskilt mycket. Det handlar om att du visar din uppskattning inför en kollega som har det lite jobbigt med självkänslan just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv så som de flesta fredagar brukar bli. Du inser att du har ett alldeles för högt tempo och att din kropp inte riktigt orkar med. Försök att trappa ned lite på både jobbet och fritiden.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag vågar du stå upp mot en person har kört med dig en gång för mycket. Vanligtvis undviker du alla former av konfrontationer, men nu känner du att du har fått nog. Du tänker inte finna dig i att bli överkörd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du har visserligen mycket att göra på jobbet, men du arbetar nästa bättre under hög press. Kvällen blir trevlig, du träffar nya vänner och gamla bekanta. En vän överraskar dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Glöm inte att svara på ett visst mail som du har fått, annars kan du hamna i ordentlig knipa. Ibland blir du disträ och då kan du glömma vad som helst. Kvällen blir lugn och skön, du vilar upp dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du mycket att ordna och det gör dig lite irriterad. Det var länge sedan som du hade så fullt upp och du har svårt att hålla ett så högt tempo. Var lite snäll mot dig själv och ha inte för höga krav.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir rolig. Du umgås med en kollega som du tycker mycket om och timmarna flyger iväg. Med humor går det mesta bra. En vän har stora problem på sitt arbete och vänder sig till dig för råd.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en vän idag. Den här personen har haft en hel del problem och du vill inte göra det värre genom att inte ställa upp när han/hon behöver dig. Idag visar du att du är en verklig vän.

 

 

 

 

Annons