Lördag 19/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen börjar bra. Du känner dig på riktigt gott humör och kommer upp ur sängen i bra tid. En vän till familjen har något att berätta. Det blir en positiv överraskning för både dig och din partner.

 

Oxen 20/4-20/5

Om du inte dömer din vän så kommer hon/han ha lättare att förlåta dig nästa gång du gör ett misstag. Det handlar hela tiden om ett givande och tagande. Du måste vara bredd på att försvara er vänskap.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir aktiv. Du har massor som du vill hinna med och därför ser du till att komma igång tidigt. En vän vill att du slappnar av lite och hittar på något kul med henne istället. En paus i alla måsten är inte så dumt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du svårt att vara helt likgiltig fast du försöker att spela cool. Dina känslor lyser igenom och det gör att du inte kan hålla huvudet kallt när det drar ihop sig till en konfrontation. Du blir riktigt arg.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du det lugnt och skönt. Du njuter av att slippa stressen på jobbet och bara vara. En vän har ett roligt förslag om hur ni kan tillbringa eftermiddagen. Var lite spontan och häng med din kompis.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara rätt så fördomsfull ibland och det gör att du missar en massa roliga aktiviteter. En släkting kommer med ett påstående som du upplever som ganska elakt, men du har svårt att svar emot.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du chansen att göra något som du längtat efter att göra, men som du inte har haft tid att tag i den senaste tiden. Kvällen blir riktigt trevligt. Du njuter av att umgås med dina närmaste vänner.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen så ser du till att tillbringa så mycket du kan av dagen utomhus. Du njuter när det är friska vindar eftersom det får dig att känna dig levande. En vän som varit borta länge dyker plötsligt upp.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar upp ett ämne med din partner, eller en familjemedlem som kan vara lite känsligt. Räkna med att du får kämpa innan du får klarhet i varför det här problemet uppstod.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland kan du ha svårt att se skogen för alla träden och så är det idag. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att du inte upptäckt att du blivit dubbelbokad. Nu måste du rätta till problemet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte insatt i en fråga, men vill ändå ha en åsikt och det kan leda till att du gör bort dig. Det bästa vore om du läste på i ämnet innan du uttalade dig om det. Ta dig lite tid att plugga hemma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du en del att göra så bli inte förvånad när lördagen försvinner utan att du märker vart den tar vägen. Försök att vikla imorgopn annars kommer du vara tröttare efter än innan helgen.

 

 

 

 

Annons