Söndag 20/9

31 aug, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir riktigt lugn. Du njuter av att inte stressa. En vän har problem med sitt privatliv och vill gärna älta det över telefonen. Du har svårt att fokusera dig på din väns behov. Dina tankar vandrar.

 

Oxen 20/4-20/5

När du blivit förolämpad av en person så har du svårt att glömma och förlåta. Det kan ta både fem och tio år innan ni ses, men du kommer ändå vara hämndlysten. Så är fallet med en person som du stöter på idag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att hela tiden befinna dig på fel plats vid fel tidpunkt idag. Med en negativ påverkan från Jupiter blir du dessutom rätt så klumpig i dina sociala relationer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lång, lugn och väldigt energigivande. Äntligen får du tid att slappna av och varva ned. Ett plus är att du får lite uppmuntran och en fin komplimang av din partner eller av en nära vän.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att koncentrera dig idag. Dina tankar verkar ha hakat upp sig på ett problem på jobbet och fast du försöker att slå det ur hågen så återvänder dina tankar dit hela tiden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt irriterande när du vill och det är du idag. Utan att veta det går du på din partner/vän nerver hela tiden. Du retar upp dig på småsaker och du har en väldigt negativ inställning till det mesta.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen har du chansen att få slappna av helt. Det finns varken sociala förpliktelser eller arbete att göra så njut av att vara riktigt lat för en gångs skull. En vän har ett skvaller som han/hon vill dela med dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, även om den inte bli som du tänkt. Dina planer omkullkastas redan tidigt på morgonen så är du smart så tänker du om helt redan då. Var impulsiv och planera bara för stunden.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det ser ut som du är bjuden på fest eller snarare kalas idag. En släkting eller en vän fyller år eller något annat att fira. Du trivs med att mingla runt bland släkt och vänner och bara ha det trevligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga ifrån. Dina vänner vill inte som du vill och då ger du med dig direkt. Du vill inte vara den som orsakar problem idag. Du föredrar att vara lite mer i bakgrunden just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag funderar du över en resa som du planerar. Det verkar som det har uppstått en del förhinder och att du får lägga om planerna lie. Är du bara flexibel så kommer allt att ordna sig på bästa sätt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du veta att ordet kan vara lika skarpt som en kniv när du sätter den sidan till. Idag hämnas du på en vän genom att baktala henne/honom. Inte så moget kanske, men just nu är du rätt så arg.

 

 

 

 

Annons