Grishosta på jobbet

02 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Första dagen jag kom tillbaka från semestern fick jag ett papper i handen från statens smittskyddsinstitut. Det var en lång beskrivning om den skl svininfluensan, dess symtom och hur man ska skydda sig. Ett par dagar snarare insjuknade min dotter i en regelrätt förkylning (sätter man in hundra barn på ett begränsat område kan jag garantera halsont och rinnande ögon på hälften inom en kvart). Som god sed är så smittade min kära dotter mig och nu tittar alla snett på mig för att se om det växt ut en knorr därbak eller om jag har börjat grymta.

Ibland undrar jag om all tillgång till information snarare skapar panik än dämpar den. Jag vet kärnfriska personer som är livrädda för att dö i ovannämnda sjukdom, trots att den bevisat inte är så allvarlig i de flesta fall. Tja om jag inte skriver något inom de närmaste fjorton dagarna så har naturen bevisat mig fel och jag har hamnar i en girshimmel tillsammans med alla andra förkylda människor.

Annons

Nu till några frågor. Fisken som är född 19/2, du är Fisk, i alla fall enligt mina beräkningar. Jag vet inte varför Fiskens horoskop börjar den 19 hos vissa astrologer och den 20 hos andra, det där är en glipa som jag inte blir klok på. Även om du är Fisk så har du en stark påverkan från din granne Vattumannen eftersom du är född så tidigt i ditt tecken.

Fisken och Skorpionen är en ovanligt lyckad kombination då båda  är vattentecken och det ger er en djup förståelse för varandra. Skorpionen är ett starkt tecken vilket också passar sen vekare Fisken bra. Hon/han får någon att hålla i när det blåser.

Det har varit mycket frågor om Vågens tecken så gå gärna in och titta på tidigare inlägg. Jag kan dock säga att Jaget och dina behov står i centrum för 2009. Du hittar tillbaka till din arbetsglädje och du lyckas att bli mer självständig det här året.

😉

Felicia

Annons