Globala katastrofer

03 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

En läsare frågade om det inte är många astrologer som ägnar sig åt att ställa prognoser på världsutvecklingen. Jag tror tyvärr att astrologin har blivit undanskuffad av analytiker och samhällsvetare. Visst finns det många som ägnar en del tid åt att göra globala översikter, men det är en lite annorlunda form av astrologi än den vanliga personrelaterade varianten. Det krävs en annan form av utbildning för att kunna tolka så omfattande underströmmar utan att direkt kunna knyta samman dem på en individ.

Förr i tiden studerade man den typen av astrologi mer än man ställde personliga horoskop. Kungar och stadsförvaltare gick inte ett steg utan att rådfråga sin astrolog. Oftast var det nog för att fastställa att tidpunkten för ett visst slag, bröllop eller stadsbesök var gynnsam. Det är sällan du ser en kommande epidemi i stjärnorna, även om du kan ana att något är fel när du ser en lavin av sjukdomar inom nästan alla tecken.

Annons

Själv ägnar jag mig åt den typen av astrologi mer på en amatörsmässig nivå. Jag tvivlar på att några storpampar kommer att rådfråga mig om den kommande räntan 😉

När det gäller Stenbocken som står mellan två arbeten. Mycket i ditt horoskop indikerar stora förändringar under 2009. Du har stor potential att hitta rätt arbete, men inget kommer gratis till dig just nu. Var ihärdig och ligg på de arbeten du är intresserad av. Du måste visa en vilja att förändra din situation innan förändringen inträder. Det mesta börjar och slutar med din motivation. Titta över ditt CV och se om du kanske missat att ta med dig själv som person i det. Ofta glömmer man individen för alla meriter.

😉

Felicia

Annons