Kräftfest och nubbevisor

06 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Normalt sett älskar jag att bjuda mina vänner på lite finare middagar med blommor på bordet och minst tre rätter (jag är ju lyxälskande oxe). Det är roligt att träffas under lite festligare former så att man kan ha den där tjusiga klänningen som aldrig passar annars. Det blir lite av glamour i hemmet så att säga.

Men nu i kräfttider är jag helt för papperstallrikar, kulörta lyktor och hemska haklappar (även om jag vägrar att ha på mig en). Det är något visst att sörpla kräftor, sjunga allsång (utan att skämmas för att man inte kan ta en ton), äta västerbotten paj och umgås. Det är en av de mest svenska fester som finns (bortsett från midsommar) och det är en fest där det går utmärkt att blanda alla från vaggan till graven så att säga.

Kräftskiva har man med släkt, grannar mer än med sina kompisar. Det hör till att det ska vara en salig blandning av människor, man ska sitta ute och frysa och ungarna ska ränna omkring som yra troll.

Annons

När det gäller läsarna verkar det vara en massa krälekstrubbel för Fiskarna. Minst fyra bekymrade Fiskar har skrivit till mig.

Fiskarna och Skorpionen är i regel en underbar kombination, särskilt i år då många Skorpioner känner sig mer redo för ett fast förhållande än de brukar göra. Kanske är det så att din partner inte är tillräckligt mogen. han behöver lite tid att få växa upp.

Fisken och Tvillingen är en mindre lyckad kombination. Du borde försöka ta dig ut det där destruktiva förhållandet Andrea och hittar någon som tycker om dig när han är nykter.

När det gäller alla andra Fiskar kan jag säga att det finns ett missnöje i Fiskarnas tecken som kan ge sig uttryck på många olika sätt. Det är en rastlöshet och en oro för framtiden, samtidigt som Fisken vill ha en förändring i sitt liv.

När det gäller Väduren som skulle arbetsträna med event så låter det som ett bra jobb för ditt tecken, men var försiktig så du inte bränner ut dig igen. Du älskar utmaningar och omväxling vilket gör att du har svårt att sluta när du jobbar med något du tycker är kul. Sätt en gräns för hur mycket du ska arbeta, inte bara fysiskt utan också mentalt. Om du hela tiden funderar på jobbet när du är ledig så vilar du inte, tänk på det.

🙂

Felicia

 

Annons