Sol= Livskvalitet

09 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Efter ett par veckor med bara regn, åtminstone när jag har varit ledig är det en lisa för själen att vakna upp en strålande vacker onsdagsmorgon. Det är samma sak som för nio år sedan (på dagen) när jag gifte mig. Efter en lång tråkig sommar och höst vaknade jag upp till fantastiskt sommarväder på min bröllopsdag. Dagen innan hade det regnat småspik och luften var iskall, men just den 9/9 var det som om vädergudarna bestämde sig för att ge mig en bröllopspresent och genom att låta solen skina på mg och min man.

Idag nio år senare möts jag av samma vackra väder och jag känner lite av den magi som uppfyllde mig den där speciella dagen. Det är så sällan vi ger oss tid att ta till vara på nuet. En kopp kaffe i solen med en god bok som sällskap kan ge lika mycket avkoppling som en hel semestervecka på Kreta. Så ut i skog och natur, sug åt er av alla positiv energi som finns omkring oss, för sommaren är allt för kort för att slösas bort.

Ni som är sugna på en mer allmän bild av ert horoskop under hösten bör läsa årshoroskopet på det här sajten, det kan ger er en snabb överblick av vad som väntar i höst och vinter.

😉

Felicia

Annons