Horoskopsfunderingar

11 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

En läsare undrade hur sommar och månadshoroskopet kan skilja sig så mycket från varandra. Sommarhoroskopet gjorde jag i början av sommaren och då blev det en översikt av stjärnpositionerna i de olika zodiaktecknen. När jag gör ett månadshoroskop så tränger jag lite djupare in i varje tecken och då kan jag lyfta fram ett specifikt problem/situation som kommer under just den månaden. Det är lättare att utveckla ett resonemang när man har några fler rader att göra det på. Så svaret är att augusti kan vara en bra månad i allmänhet i sommarhorokopet men i månadshoroskopet så lyfts en konflikt med en närstående fram. Antagligen är inte konflikten särskilt långrandig, men den kan undvikas om den bara upptäcks i tid.

När det gäller Fisk/Skorpion så är det en bra parkombination. Under det här året är Skorpionen mer redo för ett förhållande än han/hon brukar vara så därför ska ni passa på att satsa på relation även om den är ny. Som sagt, ska du fånga en Skorpis ska du passa på nu.

När det gäller Vattumannen så har jag inte gjort ett årshoroskop för 2010 ännu, men jag tror att det kan vara bra med en utbildning för din del. En snabbanalys säger att du behöver utvecklas för att att inte bli frustrerad och den utveckling kan mycket väl komma genom en utbildning.

Årshoroskopet hittar du för första sidan under astromärkningen högst upp på sidan. Klicka där och du får fram både år, sommar och månadshoroskop.

😉

Felicia

Annons