Relationsfunderingar

12 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Hej du Skorpion. Efter 17 år kan jag förstå att det känns svårt att se din man med en ny kvinna. Om jag tittar på det astrologiskt (på soltecknen) så är du och din man en mycket bra kombination. Skorpionen och Stenbocken kompletterar varandra. Din mans nya partner är också bra om än inte lika ultimat.

Men när det gäller er relation så vill jag också tillägga några saker. Eftersom det var du som bröt upp från förhållandet så blir jag fundersam. Ett förhållande har ofta en orsak till varför det tar slut, särskilt efter så lång tid. Det är inget misstag man gör som när man är tonåring, utan ett beslut som fattas under lång, lång tid. Även i ett förhållande där det uppstår stora problem visar en så lång relation på att ni har klarat mycket tillsammans så kanske handlar det om att du och din man växt ifrån varandra.

Skorpioner vill ofta ha det dom inte kan få, de är också rätt så svartsjuka och ägandelystna av sin natur. Det gör att du har svårt att släppa din man fri. Du måste ställa dig frågan varför det tog slut. Analysera inte dina nuvarande känslor, för de kan vara baserade på fel orsak, analysera de känslor du hade när förhållandet tog slut istället. Jag tror att när du väl rannsakar dig själv så kommer du fram till att du älskar din man, men inte som förut. Du vill säkert inte se honom med en annan (vem vill det?) men frågan är om du verkligen är beredd att få tillbaka det liv du hade innan det tog slut, med allt vad det innebar?

😉

Felicia

Annons