Svårt med kärlek

13 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

När jag ställer horoskop har jag svårt att avgöra om två personer kommer att vara tillsammans i framtiden på bara soltecknen. jag kan ge er förutsättningarna, men framtiden får ni skapa själva 😉

Eva, jag förstår att du är ledsen, Fisk och Oxe är en bra kombination, men Oxar har väldigt svårt att släppa taget och gå vidare med sina liv. Du har träffat en Oxman som har väldigt mycket Oxe i sig och då måste du låta honom få en chans att komma över sitt förflutna innan ni planerar en framtid tillsammans. Det kommer att ta tid, och det är möjligt att det aldrig bli ni två eftersom en Oxe mycket väl kan gå tillbaka till ett dåligt förhållande om ha inte är redo att släppa taget. Det enda du kan göra just nu är att finnas där som en vän, och som ett stöd. En dag är ha kanske mogen att gå vidare och du får du agera snabbt, för Oxamän brukar vara attraktiva byten.

Embla, vilket vackert namn. Jag har haft flera frågor på just kombinationen Stenbock och Skorpion. Där finns en stark attraktion, och en bra framtid om du bara vågar satsa. Som stenbock vill du ha trygghet och det gör det lite svårt för dig att chansa. Tänk på att Skorpioner gillar jakt, så även om du tar initiativet bör du låta honom tro att det är han som jagar dig och inte tvärtom.

🙂

Felicia

Annons