Måndag 21/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är en naturlig fajter så när saker går emot dig så väljer du oftast att slåss för det du tror på. Idag har du chansen att motbevisa dem som inte tror på dig. Du möter på mothugg från omgivning, men stå på dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Det är ovanligt mycket att göra på jobbet och du känner att du hela tiden måste driva på tempot. Det gäller att hålla nivån både proffsig och trevlig på samma gång så att dina kollegor inte tröttnar på dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om våga ta ut svängarna lite extra. Strunta i vad alla andra tycker för en gångs skull och gör som du själv känner för istället, då kommer du att lösa de flesta problem. Din instinkt är träffsäker just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

I ditt liv finns det mycket vänner som alla vill ha en del av dig. Du har svårt att fördela din tid på ett vettigt sätt. Du känner dig lite utsatt när du hela tiden måste välja sida för eller emot vissa av dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det sker många förändringar på ditt arbete just nu och det gör dig osäker. Du känner att du inte har någon fast plats. Du bör prata med din chef så att ni kan reda ut begreppen. Var tydlig med vad det är du vill.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv på mer än ett sätt. Det verkar som du har en massa idéer, men som du inte har förankrat med dina medarbetare än. Idag är en bra dag att ventilera framtidsvisioner på.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu trivs du ovanligt bra med ditt liv. Du har funnit dig till rätta och allt lunkar på i sin vanliga takt.

En vän har ett moraliskt dilemma, hjälp henne att lösa sitt problem. Hon kan behöva dina råd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen flyter på utan några större incidenter. Du har en nitisk inställning till ditt arbete just nu och det kan vara så att vissa av dina kollegor uppfattar dig som väldigt dominant och svår att ha att göra med.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra måndag. Du har en del projekt som du vill driva igenom, men det tar längre tid än du väntat dig. Bli inte besviken om du får fortsätta jobba på samma sak imorgon också.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en riktig chock idag. Någon du trodde att du kände väl visar plötsligt en helt annan sida av sig själv. Det blir en läsa för dig, du inser att hur väl än du lära känna en person så vet du inte allt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du trött på det mesta i ditt liv. Du blir irriterad på personer som du egentligen tycker om. Kanske borde du ta och resa bort ett par dagar och vara helt för dig själv. Det kan ge dig perspektiv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att stå för dina åsikter just nu. Helst vill du inte säga något alls, men blir du tvingen lindar du in din åsikt i bomull för att inte förolämpa någon. Du orkar inte med gräl just nu.

 

 

 

 

 

Annons