Tisdag 22/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du ett förslag som du har svårt att motstå trots att det är helt fel tidpunkt för dig att anta det här anbudet. Har du en partner bör ni prata igenom ditt beslut hemma först.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att komma ikapp. Du har halkat efter och det irriterar dig. För att allt ska gå smidigt kan du välja att jobba över ett par timmar så att det inte uppstår några problem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga säga nej till en person som har mycket auktoritet. I vanliga fall är du inte rädd för att säga ditt hjärtas mening, men den här personen skrämmer dig ganska mycket.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du letar efter ett sätt att kommunicera med din partner. Även om allt är bra på ytan så gror det ett missnöje inom dig och det är lika bra du ventilerar det innan det växer och blir för stort.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag känner du för att göra lite allt möjligt. Du påbörjar ett projekt här och testar något nytt där, men tyvärr blir resultatet att du egentligen inte får något vettigt gjort. Försök att fokusera dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hinna med idag. Tempot är stressigt och du blir lätt irriterad. En vän hjälper dig att reda ut ett ovanligt knepigt problem. Du känner att du inte hanterar den här situationen på egen hand.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar med att du tackar ja till något som du egentligen inte vill gå på. Det handlar mer om prestige än om att ha kul och det färgar av sig på hela dagen. Ditt humör är inte på topp just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner ansvar för ett område som inte är ditt och det gör din kollega galen eftersom du hela tiden lägger näsan i blöt. Försök att fokusera dig på dina egna uppgifter och strunta i alla andra.

 

Skytten 22/11-21/12

Du bär dig åt som ett bortskämt barn idag. Det handlar om att du inte får igenom din vilja i ett visst projekt och då surar du istället för att kompromissa. Du har svårt att ta en motgång just nu.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir trevlig och lugn, särskilt för tidigt födda Stenbockar. Du njuter av att umgås med någon som du tycker mycket om. Var inte rädd för att visa vad du känner. Din sårbarhet väcker känslor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ekonomin står i fokus idag. Du har plötsligt mer pengar än du trodde och nu vill du skämma bort dig själv med något onödigt och dyrt. Du tycker att du förtjänar att skämmas bort lite.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fiskens tecken talar om en förändring som har med boendet att göra. Det kan vara en flytt, en renovering eller bara lite nyinköpta gardiner. Den här förändringen påverkar dig positivt.

Annons