Onsdag 23/9

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik dag Du har massor att göra från morgon till kväll, så när det är dags att gå att lägga sig har du svårt att komma till ro för att tankarna snurrar i huvudet på dig hela tiden.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra onsdag, särskilt om du väljer att vara positiv även när det känns lite tungt. Du har en bra dynamik i ditt tecken just nu som gör att du fungerar även med de knepigaste kollegor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du inte reta upp dig på detaljer. Försök att se den stora bilden istället. det kan vara svårt eftersom du hela tiden hakar upp dig på småsaker. Om du inser att allt inte kan vara perfekt från början så går det lättare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det en stor risk att du råkar i gräl med någon närstående. Ni har svårt att komma överrens och grälet verkar främst röra sig om pengar. Försök att tänka praktiskt och inte handla på impuls.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

När du påverkas av Månen så som du gör nu så blir du ganska annorlunda som person. Månen är din planet Solens motsats och det gör att du blir mer tillbakadragen och analytisk än annars.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag reagerar du starkt på kritik och det kan hända att du brusar upp mot en person som påpekar ett fel som du gjort. Du veta att du överreagerar, men du har svårt att hejda dina svallande känslor.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen bli lugn och behaglig. Visst har du en del att göra, men du hinner med utan att stressa. En vän vill träffa dig så varför inte ta en fika på stan tillsammans. Du kan behöva lite miljöombyte.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag hinner du inte med hur du än försöker. Det finns för mycket att göra och det märks på den stressade stämningen som råder på jobbet. En vän har ett positivt besked till dig idag.

 

Skytten 22/11-21/12

Undvika att mucka gräl idag. Risken är stor att det är du som får ett tjuvnyp istället för tvärtom. En kollega är verkligen på hugget. Hon har stora planer på att kväsa dig så se upp för henne.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du ett möte som du inte bör missa eller komma försent till. Risken är stor att du råkar ut för trafikstockning av något slag så se till att vara ut i mycket, mycket god tid. Ett samtal som du får under dagen förvånar dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att motstå en utmaning oavsett om den är lätt eller svår. För dig är själv utmaningen det som är roligt, även om du helst av allt vill vara bäst. Du är en mycket dåligt förlorare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du inte riktigt lust att göra någonting. Du känner dig lite hängig och det märks på ditt humör som inte är lika sprudlande som vanligt. Du behöver få vila dig lite. Ta en tidig kväll.

Annons