Torsdag 1/10

14 sep, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du chansen att fråga en person om vad han/hon egentligen tycker och tänker om dig. Du har länge velat rensa luften mellan er, men det har aldrig funnits en bra tidpunkt för det.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag får du en överraskning på jobbet. Det blir en glädjekick som håller i sig hela dagen. Du känner att du äntligen börjar få ordning på rutinerna efter semestern och det gör att du känner dig trygg på ditt jobb.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du lite sprallig. Pluto påverkar dig positivt och ger dig en nyckfull energi som resulterar mer i bus än i produktivitet. Tänk på att ur glädje och humor föds de bästa idéerna så fortsätt stoja och ha kul.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du fatt i en person som du sökt med ljus och lykta hela veckan. Tyvärr blir inte mötet/samtalet så givande som du hoppats, men du har i alla fall sått ett frö hos den här personen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Blir inte arg på dina medarbetare bara för att de inte tycker som du gör. De har rätt till en egen åsikt och vill du bli respekterad så måste du börja med att respektera dina kollegor genom att acceptera era olikheter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen föds en idé om förändring. Det här är något som du gått och funderat lite på från och till, men som du inte tagit tag i förrän nu. Din partner vill ha uppmärksamhet i kväll.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rätt så stressig så hoppas inte på att sluta i tid. Du ligger efter sedan tidigare i veckan och vill du inte jobba sent imorgon så får du lösa problemet idag. En kollega har några bra tips som du bör lyssna på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen så lyckas du med att imponera på en person som har makt. Du vet inte ens om vilket intryck du har gjort, men den här kontakten kan bli mycket användbar framöver.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Effektivitet är nyckelordet för dagen. Genom att lägga upp arbetet i början av dagen och sedan beta av punkt för punkt blir du både effektiv och fokuserad. Du behöver struktur på ditt arbete.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och kreativ dag. Du hinner med både praktiskt arbete och idéutveckling idag. En vän vill träffa dig, du måste försöka hitta en tid som passar er båda två. Ta dig tid för dina vänner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Oroa dig inte för att gör fel idag, om du följer din instinkt så kommer du att lyckas. Månen och din intuitiva sida är stark just nu så du ska lyssna på ditt sjätte sinne och strunta i vad andra tycker.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ifrågasätter du en väns beteende och det kan leda till diskussioner mellan er. Om du inte ser upp så kan diskussionen bli ett gräl där båda är förlorare. Försök att inte provocera i onödan.

Annons